UPDATE: Concertul „Bloc Party” pe care CRBL îl anunţase pentru 21 noiembrie 2016 la Sala Palatului, în care artistul aducea pentru ultima dată pe aceeaşi scenă trupa Simplu, a fost amânat, iar o nouă dată va fi comunicată ulterior.

Motivele amânării concertului „Bloc Party”, un spectacol unic în care muzica şi dansul mergeau mână-n mână şi poartă semnătura coregrafică a lui CRBL, sunt problemele de ordin logistic ce au intervenit în ultimul moment. „Bloc Party” înseamnă o petrecere-eveniment cu zeci de dansatori, un decor urban, scenografie inedită, costume special create pentru un spectacol de avengură, proiecţii grafice impresionante şi invitaţi speciali.

Toţi cei care au achiziţionat bilete la spectacolul „Bloc Party” vor primi înapoi contravaloarea acestora, până la sfârşitul lunii noiembrie, din locul din care şi-au procurat biletele, respectiv online, reţeaua magazinelor Eventim şi Sala Palatului.


Luni, 21 noiembrie 2016, de la ora 20:00, CRBL îi aduce pentru ultima oară pe scenă pe colegii săi din trupa Simplu, pentru un concert ce are loc la Sala Palatului în Bucureşti. Bloc Party îi reuneşte pe Smiley, Piticu’, Taz, Omu Negru, Francezu şi CRBL într-un concept breakdance care poartă semnătura artistului şi în calitate de coregraf.

Show-ul are loc la 16 ani de la înfiinţarea trupei şi promite a fi unul incendiar, mai ales că pe scenă vor fi prezenţi, pe lângă cei menţionaţi, încă alţi 25 de dansatori. Spectacolul se va desfăşura într-un decor urban, condimentat cu efecte, proiecţii grafice inedite şi o scenografia spectaculoasă.

Printe invitaţii speciali ai concertul se numără Ruby, Cream, Anda Adam, Adda, Helen, Anlora, Denise, George şi Isaia.

Mai mult decât atât, toţi cei care îşi vor achiziţiona bilet pentru acest spectacol vor pleca acasă cu primul album semnat CRBL, „Ce avem noi aici?”. Cei care vor opta pentru bilete VIP vor avea ocazia să se distreze împreună cu artiştii la un afterparty.

CRBL a intrat în atenţia publicului în 2000, când a cunoscut succesul alături de trupa Simplu. Numele acestuia de scenă este o abreviere pentru însuşi brandingul său „Compun Rime Bine Legate”. Alături de colegii de trupă, acesta a lansat 8 albume până în anul 2010, când şi-a început cariera solo.

Meritele sale artistice nu se limitează însă doar la muzică, CRBL fiind un cunoscut coregraf şi dansator. Activitatea lui în mediul entertainment-ului include însă şi producţii muzicale, dar şi acte artistice în calitate de actor şi regizor. În 2011, artistul a fost nominalizat la Romanian Music Awards pentru piesa de debut solo, „Romanu’ n-are noroc”.

Bilete CRBL – Bloc Party la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Bloc Party de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 21 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 250 lei cumpără bilete
Categoria II 200 lei cumpără bilete
Categoria III 150 lei cumpără bilete
Categoria IV 130 lei cumpără bilete
Categoria V 100 lei cumpără bilete
Categoria VI 80 lei cumpără bilete
Categoria VII 60 lei cumpără bilete

Concertul „Bloc Party” de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de Cat Music.