Acest eveniment a avut loc in data de 20 Dec 2015.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 20 decembrie 2015, de la ora 19:30, Grigore Leşe va susţine un concert special de Crăciun, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti. Artistul popular va fi acompaniat pe scenă de cete de colindători din Ţara Lovistei şi Ţara Făgăraşului şi va avea invitaţi în spectacol pe tânărul Andrei Ioniţă şi pe solista Maria Răducanu, ce vor reda cât mai fidel atmosfera sărbătorilor de iarnă tradiţionale.

Grigore Leşe este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti folclorici, la ora actuală. Originar din ţara Lăpuşului, Grigore Leşe este Doctor în Muzică cu calificativul „Summa cum Laudae”, Doctor „Honoris Causa” al Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” Arad, profesor de etnomuzicologie la Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti, realizator de emisiuni radio şi TV, având în palmares numeroase premii şi distincţii pentru activitatea sa culturală.

Concertele sale readuc mereu în atenţia publicului datinile şi obiceiurile vechi, strămoşeşti, pe care publicul tinde să le uite de la an la an. Şi în acest an, Grigore Leşe şi invitaţii săi, vor reda atmosfera Crăciunului prin muzică, prin intermediul unui spectacol special.

Bilete Grigore Leşe la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul de Crăciun, susţinut de Grigore Leşe la Sala Palatului din Bucureşti, se pot achiziționa din reţeaua Eventim și online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 200 lei cumpără bilete
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 60 lei cumpără bilete

Concertul susţinut de Grigore Leşe face parte din programul naţional cultural „Artă contra drog”, iniţiat de CIADO România, preşedinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici şi este susţinut de Ministerul Tineretului şi Sportului.