Joi, 2 noiembrie 2017, de la ora 19:00, Constantin Măgureanu sărbătoreşte 30 de ani de carieră artistică prin concertul „Preţuieşte viaţa, cât te ţine aţa”, la Sala Palatului din Bucureşti. Nicoleta Voica, Niculina Stoican, Cristina Turcu Preda şi Diana Selagea se numără printre invitaţii speciali ai show-ului.

Publicul bucureştean se va bucura de un regal folcloric cu cei mai iubiţi interpreţi ai cântecului popular. Cântăreţul de muzică populară Constantin Măgureanu va susţine un concert alături de mai mulţi artişti şi prieteni din industria muzicală, în cinstea celor 3 decenii de carieră.

Floarea Calota, Nicoleta Voica, Niculina Stoican, Dinu Iancu Sălăjanu, Emilia Ghinescu, Mariana Deac, Alexandru Pugna, Cristina Turcu Preda, Margareta Clipa, Claudia şi Florin Ionas, Diana Selagea, Marius, Răzvan şi Antonio Măgureanu, Verginica Neagu, Oana Tomoiaga, Leticia Moisescu alcătuiesc lista de invitaţi ai evenimentului. Cu toţii vor fi acompaniaţi de Orchestra Naţională Electrecord.

Constantin Măgureanu este unul dintre cei mai iubiţi cântăreţi de muzică populară din România, cu o carieră de peste 25 de ani. „Pe-un peron pustiu de gară”, „Băieţii tatii băieţi”, „Omul de ce trăieşti” şi „Fiu din dragoste născut” se numără printre cele mai cunoscute cântece ale interpretului. De-a lungul anilor, cântăreţul a câştigat numeroase premii la festivalurile de gen din ţară printre care: locul I la „Festivalul ostăşesc”, marele premiu la Festivalul „Corabia de Aur”, locul II la Festivalul „Primăvara băileşteană”, Băileşti, locul II la „Festivalul cântecului popular românesc”, secţiunea solişti profesionişti.

Bilete Constantin Măgureanu – „Preţuieşte viaţa, cât te ţine aţa” la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Constantin Măgureanu – „Preţuieşte viaţa, cât te ţine aţa” la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 2 noiembrie 2017, pot fi achiziţionate din reaţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria VIP 150 lei bilete
Categoria I 85 lei  bilete
Categoria II 50 lei  bilete
Categoria III 35 lei  bilete