Acest eveniment a avut loc in data de 30 Oct 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 30 octombrie 2016, de la ora 18:00, trupele E.M.I.L., Les Elephants Bizarres şi Toulouse Lautrec, alături de mulţi alţi artişti, susţin un concert acustic în memoria victimelor de la Colectiv, în clubul Fabrica din Bucureşti.

UPDATE: Concertul a fost anunţat iniţial în clubul Quantic, dar din cauza unor probleme tehnice apărute în ultimul moment, concertul a fost mutat în clubul Fabrica. Programul rămâne acelaşi. Intrarea este liberă.

La un an de la incidentul din clubul Colectiv, mai mulţi artişti concertează în cadrul unui eveniment organizat de comunitatea „Împreună Rezistăm”. Evenimentul nu va fi unul caritabil, intrarea fiind liberă. La ora 22:32 se va ţine un moment de reculegere în memoria victimelor.

Pe scenă vor urca trupele Days of Confusion, E.M.I.L., EYEDROPS, FiRMA, Les Elephants Bizarres, Sunet Fin, The Kryptonite Sparks, Toulouse Lautrec, We Singing Colors şi ZOB.

Program concerte

17:00 – Documentar: 1 an, 1 minut şi 1 secundă. Viaţa după #Colectiv, un film realizat de echipa România furată (Digi24)
18:15 – We Singing Colors
18:45 – EYEDROPS
19:20 – Sunet Fin
19:50 – ZOB
20:20 – The Kryptonite Sparks
20:55 – Toulouse Lautrec
21:25 – Les Elephants Bizarres
22:00 – FiRMA
22:32 – #1MinutDeReculegere. #1AnDeColectiv
22:35 – E.M.I.L.
23:00 – Days of Confusion

Cristina Hurdubaia este una dintre persoanele care a pus în mișcare comunitatea „Împreună Rezistăm”, începând cu a doua zi de după tragedia Colectiv.

În noaptea de 30 octombrie 2015, după luni întregi de muncă, trupa Goodbye to Gravity urma să materializeze munca depusă, într-un concert de lansare al albumului „Mantras Of War”, în club Colectiv din Bucureşti.

În jurul orei 22:30, trupa încheiase melodia „The Evil That Men Do”, iar Andrei Găluţ, solistul trupei, mulţumea celor adunaţi la spectacol pentru că au venit să îi vadă. În acel moment, o scânteie de la una dintre artificii a aprins buretele ce învelea stâlpul de susținere. În scurt timp întregul club a fost cuprins de flăcări. În urma incendiului de la Colectiv şi-au pierdut viaţa 64 de persoane.

În weekendul 28-30 octombrie 2016, au loc mai multe evenimente în memoria victimelor de la Colectiv, festivalul #3010 la Berăria H şi concertul caritabil #Colectiv – Nouă ne pasă! la Arenele Romane.

Evenimentul este organizat de comunitatea „Împreună Rezistăm”, iar intrarea este liberă.