Acest eveniment a avut loc in data de 2 Nov 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 2 noiembrie 2014, de la ora 20:00, The Fresh îl aduce în premieră în Romania pe Chet Faker, într-un concert live pe scena de la Arenele Romane din Bucureşti. În perioada următoare vor fi anunţate numele artiştilor care vor deschide evenimentul.

Programul concertului:

20:00 – 23:00 – Oktopus
23:00 – 00:30 – Chet Faker
00:30 – FINAL – Victor Stancov

Artistul australian Nick Murphy, cunoscut sub aliasul Chet Faker, a devenit un nume celebru după succesul online internaţional obţinut cu înregistrarea cover-ului „No Diggity”, urmat apoi de EP-ul „Thinking In Textures” cu care a câştigat numeroase premii. Până în prezent el a lucrat cu artişti ca Flume şi Kilo Kash şi a produs remixuri pentru MS MR şi The Temper Trap. De curând artistul a lansat primul sau album „Built on glass” şi a pornit într-un turneu de promovare pe a cărei harta a inclus şi Bucureştiul.

Anunţat iniţial pentru Palatul Ghika, concertul Chet Faker a fost mutat la Arenele Romane din Bucureşti din cauza cererii mari de bilete.

Bilete Chet Faker la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Chet Faker de la Arenele Romane din Bucureşti au fost puse în vânzare în reţeaua MyTicket şi online pe www.myticket.ro, la mai multe preţuri: 50 lei, 70 lei (1100 bilete) şi 100 lei (200 bilete disponibile la intrare in seara evenimentului).

Accesul este interzis persoanelor sub 18 ani!