Acest eveniment a avut loc in data de 28 Feb 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 28 februarie 2014, de la ora 20:00, trupa Celelalte Cuvinte va susţine un concert acustic la Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara. Evenimentul face parte din turneul national „Trup şi Suflet” şi va fi o oprtunitate unică pentru fani să asculte câteva dintre cele mai îndrăgite piese le trupei într-o variantă acustică.

„Scrisori iubite”, „Cina dragonului”, „Între vise”, „Stem”, „Stele”, „Cel din răsărit”, „Despărțire”, „Comoara”, „Dacă vrei” şi „Iarbă prin păr” vor încânta publicul timişorean în cadrul concertului de la Casa de Cultură a Studenţilor. Legătura dintre legendara trupă şi locaţia evenimentului este una specială, concertul susţinut aici în urmă cu 32 de ani este considerat actul oficial de naştere al trupei.

Despre show-ul de la Timişoara Călin Pop (voce, chitară) a declarat: „Fiecare concert din Timişoara este special pentru noi. Căldura cu care suntem primiţi de către fani este de multe ori copleşitoare. Aşteptăm cu nerăbdare să prezentăm conceptul de rock acustic Trup şi Suflet pe scena de la Casa Studenţilor şi sperăm că va fi apreciat de către fani„.

Bilete Celelate Cuvinte – Trup şi Suflet – Timişoara

Biletele pentru concertul Celelate Cuvinte – „Trup şi Suflet” de la Timişoara sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri:

Categorie Preţ
Acces general – în avans 40 lei cumpără bilete
La intrare 40 lei