Marţi, 3 octombrie 2017, de la ora 19:30, Cătălin Crişan va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul sărbătoreşte aniversarea a 30 de ani de carieră muzicală alături de mai mulţi invitaţi speciali, printre care: Mirabela Dauer, Luminiţa Anghel şi Adrian Daminescu.

Cântăreţul de muzică uşoară pregăteşte un show plin de surprize pentru toţi bucureştenii, denumit „Cătălin Crişan şi prietenii săi”, cu ocazia împlinrii a 3 decenii de activitate artistică. Spectacolul său aniversar va fi pus în scenă cu ajutorul orchestrei Mundi Colour, formată din peste 50 de muzicieni, sub bagheta maestrului dirijor Daniel Jinga.

În acelaşi timp, Mirabela Dauer, Tudorel Filimon, Luminița Anghel, Anișoara Puică, Adrian Daminescu, Mihai Trăistariu, Daniel Trifu și Taraful de Odinioară îl vor însoţi pe Cătălin Crişan în acest popas important din călătoria sa muzicală.  De asemenea, Daria Cătălina Crişan, fiica artistului va urca pe acceaşi scenă şi va cânta împreună cu tatăl său.

„Prin acest concert pe care îl pregătesc împreună cu prietenii mei voi marca împlinirea a 30 de ani de carieră. Este o mare bucurie faptul că la acest concert aniversar îmi vor fi alături nume celebre și voci de aur ale scenei româneşti”, explică artistul Cătălin Crişan.

Originar din Bucureşti, Cătălin Crişan debutează în 1987, prin participarea la  la „Concursul de creaţie şi interpretare a muzicii uşoare româneşti” de la Mamaia, unde obține Premiul I la secţiunea „interpretare”, cu melodia „Vorbește marea”. De atunci, cântăreţul s-a remarcat în industria muzicală din România şi a început să aibă concerte şi turnee în întreaga ţară.

Până în prezent, artistul a lansat peste 10 materiale de studio, printre care: „Dacă pleci”, „Revino”, „Am albit de dorul tău”, „Aceştia suntem noi”. Cel mai recent album al solistului se numeşte „Vorbeşte marea” (2015) şi este compus din mai multe piese celebre reinterpretate al sale. „Am aşteptat un semn”, „Toate trec”, „Dacă pleci”, „Nu te juca” şi „Drumul spre mine” se numără printre cele mai cunoscute melodii ale cântăreţului.

De-a lugul carierei sale, Cătălin Crişan a colaborat cu mai mulţi artişti de renume din România, printre care: Mirabela Dauer, Mădălina Manole şi Lucia Bubulac. De asmenea, artistul a prezentat numeroase emisiuni la radio şi televiziune şi a fost director al Departamentului Cultură şi Divertisment și realizator-prezentator al emisiunii „Ruleta visului” în cadrul Televiziunii România de Mâine.

Bilete Cătălin Crişan la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul lui Cătălin Crişan de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 3 octombrie 2017, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Catagorie Preţ
Categoria VIP 128 lei bilete
Categoria I 88 lei  bilete
Categoria II 56 lei  bilete
Categoria III 40 lei  bilete

Concertul Cătălin Crişan de la Sala Palatului este un eveniment organizat de Spectaculis.