Maria do Carmo Carvalho Rebelo de Andrade cunoscută drept Carminho va susţine un concert în cadrul Festivalului PLAI. Evenimentul va avea loc în perioada 12-14 septembrie 2014 la Timişoara, la Muzeul Satului Bănăţean.

Considerată a fi una dintre cele mai talentate şi inovatoare interprete de fado, Carminho reuşeşte să îmbine în creaţiile sale tradiţionalul, dar şi contemporanul muzicii fado. Partiturile sale sunt condimentate cu puţin jazz, pop sau rock, iar primul ei album a fost considerat „cea mai mare revelaţie a ultimului deceniu” (Time Out Lisboa, 27 mai 2009).

Cel de-al doilea album al artistei, „Alma”, lansat în 2012, a ajuns direct pe prima poziţie a topurilor portugheze fiind remarcat în mai multe topuri muzicale internaţionale. Cu sufletul plin de muzică, artista portugheză îşi farmecă publicul cu vocea-i puternică şi plină de sentiment, susţinând astăzi concerte în toată lumea: Brazilia, Israel, Letonia, Germania, Luxemburg, Turcia, Angola, Spania, Belgia, Marea Britanie, Franţa şi, în septembrie, la Timişoara, în cadrul festivalului Plai.

Festivalul PLAI este cel mai mare festival de „world music” din Europa organizat 100% de către voluntari, în cadrul căruia, timp de 3 zile, vor fi 9 concerte de jazz, world music şi fusion şi peste 200 de activităţi. Carminho este cel de-al doilea nume confirmat din programul evenimentului, după Tito Paris.

Bilete şi abonamante PLAI Festival 2014

Biletele pentru PLAI Festival 2014 ce va avea loc în incinta Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, sunt disponibile online pe www.eventim.ro, cât şi în reţeaua Eventim la următoarele preţuri:

Categorie bilete Până pe 1 septembrie După 1 septembrie
Abonament 90 lei 110 lei cumpără abonamente
Abonament + acces camping* 90 lei - cumpără abonamente

* Disponibil într-un număr limitat de 100 de abonamente

Festivalul PLAI 2014 este organizat în parteneriat cu Casa de Cultură a Municipiului Timişoara şi cu susţinerea Consiliului Judeţean Timiş.