Primul nume confirmat de pe lista de artişti ce vor concerta anul acesta la festivalul PLAI este Tito Paris. Organizat la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, festivalul PLAI va avea loc între 12 şi 14 septembrie 2014.

După ce anul trecut pe scena PLAI Festival au urcat nume precum Patrice şi Zaz, şi ediţia din 2014 dă semne să fie la fel de promiţătoare. Primul confirmat, Tito Paris, este un muzician de origine portugheză, cu o carieră de peste 30 de ani în spate. Dat fiind faptul că Plai Festival şi-a câştigat renumele de cel mai mare festival de „world music” din Europa organizat 100% de către voluntari, stilul muzical al lui Tito Paris se va încadra perfect în acest peisaj.

Artistul a lansat de-a lungul carierei sale şapte albume ce l-au transformat într-un exponent principal al scenei de „world music”, urmând ca înainte de venirea sa în România să mai lanseze încă un material discografic. Aşadar, concertul lui Tito Paris va fi un element nou în întregime, atât pentru artist cât şi pentru fanii săi.

PLAI Festival va avea loc între 12 şi 14 septembrie 2014 în incinta Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, organizatorii punând accentul pe faptul că locaţia va avea o capacitate limitată, motiv pentru care este încurajată achiziţionarea abonamentelor din timp. Mai multe detalii despre eveniment vor fi făcute în perioada următoare.

Bilete şi abonamante PLAI Festival 2014

Biletele pentru PLAI Festival 2014 ce va avea loc în incinta Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara, sunt disponibile online pe www.eventim.ro, cât şi în reţeaua Eventim la următoarele preţuri:

Categorie bilete Până pe 1 septembrie După 1 septembrie
Abonament 90 lei 110 lei cumpără abonamente
Abonament + acces camping* 90 lei - cumpără abonamente

* Disponibil într-un număr limitat de 100 de abonamente