Acest eveniment a avut loc in data de 14 Jul 2016.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 14 iulie 2016, de la 19:30, Carla’s Dreams va concerta la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” (zona Parcul Naţional) din Bucureşti pentru a-şi promova încă o dată cel de-al doilea album „NGOC”. Vanotek şi Nicoleta Nucă vor urca pe scena amfiteatrului pentru a cânta în deschiderea concertului.

Carla’s Dreams reprezintă un proiect nonconformist, care abordează un stil unic în industria românească, atât în ceea ce priveşte produsul muzical, cât şi atunci când vine vorba de înfăţişarea membrilor trupei. Muzica lor este o combinaţie de stiluri, precum pop, rock, jazz şi influenţe hip-hop.

Hiturile „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Aripile” sau „Acele” redau acest mix de genuri care a adus succesul acestui proiect muzical. În ceea ce priveşte aspectul, toţi membrii formaţiei au chipul ascuns în spatele unor măşti pictate pe faţă, pentru a-şi păstra misterul abordat încă de la lansarea din 2012.

Trupa care vrea să-şi păstreze identitatea anonimă pe scenă are un succes în muzica autothtonă şi datorită colaborărilor cu artişti de renume din România. INNA are două colaborări cu băieţii de la Carla’s Dreams, pentru piesa P.O.H.U.I (2012) şi pentru hitul „Te rog” (2015).

De asemenea, formaţia a cântat şi alături de Loredana pe melodia „Lumea ta”. Cea mai cunoscută colaborare a lor a fost duetul cu Delia, „Cum ne noi”, care are cel mai vizionat videoclip de pe Youtube din România, în anul 2015.  Totodată, trupa a înregistrat un material împreună cu Antonia, cea mai nouă piesă a cântăreţei, „Sună-mă”.

Bilete Carla’s Dreams la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Bucureşti

Biletele pentru concertul Carla’s Dreams la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Bucureşti, de pe 14 iulie 2016 pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria I 115 lei cumpără bilete
Categoria II 95 lei cumpără bilete

Concertul Carla’s Dreams de la Amfiteatrul Mihai Eminescu din Bucureşti este organizat de Smart Events