Vineri, 9 septembrie 2016, de la 22:00, trupa Taxi va susţine un concert caritabil la Hard Rock Cafe din Bucureşti, care face parte din campania „Music For Autism”. Fondurile obţinute în urma vânzării de bilete vor fi donate pentru copiii cu probleme de autism.

Taxi este o formaţie românească de pop-rock care a debutat în 1999, cu materialul „Jumătate de album”. De atunci, au mai lansat încă 8 albume, cel mai recent fiind „15” (2014), cu ocazia împlinirii a 15 ani de carieră. Trupa este cunoscută pentru ritmurile energice abordate, dar şi pentru vocea unică a solistului, Dan Teodorescu.

Piesele „Nonstop”, „Cele două cuvinte”, „Îmi iubesc nevasta” şi „Eşti iubibilă” sunt reprezentative pentru Taxi datorită versurilor cu subînţeles şi mesajelor transmise care, în general, fac referire la iubire. Cele mai cunoscute colaborări ale formaţiei sunt împreună cu: Delia, Dan Bittman, Cornel Ilie şi Irina-Margareta Nistor.

O parte din bani strânşi în urma evenimentului vor fi donaţi Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Albatros din Constanţa. Instituţia oferă terapii celor 250 de copiii din cadrul acesteia, care suferă de diverse tulburări şi deficienţe precum: autismul, tulburări asociate sau deficienţă mintală.

O altă parte a fondurilor strânse se vor direcţiona către Asociaţia de Terapii Suportive Hipoterapia, care oferă terapie prin intermediul cabalinelor, copiiilor cu dizabilităţi.

Bilete Taxi la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele la concertul pe care trupa Taxi îl va susţine la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 9 septembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la două categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 40 lei cumpără bilete
Categoria II 30 lei cumpără bilete

Concertul Taxi la Hard Rock Cafe din Bucureşti este organizat de Kompas Events.