Acest eveniment a avut loc in data de 1 Jun 2010.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 1 iunie 2010, ora 17:00, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti va avea loc un concert caritabil pentru spitalul de copii Marie Curie, „Rock pentru Viata„!

La acest concert vor urca pe scenă Iris, Ştefan Banică Jr, Taxi, Sarmalele Reci, Vunk, Mihai Margieanu, Les Elephants Bizarres, Vita de Vie, Proconsul, Bere Gratis, Voltaj, Compact, Dida Dragan, VH2 şi Corul Allegretto.

Copiii au nevoie de bani pentru un nou spital. Ajuta-i sa-i strânga. Depinde de noi, toti, sa facem acest lucru sa se întâmple. De aceea va invitam la concertul caritabil Rock pentru Viata! Speram sa fiti alaturi de noi si sa facem împreuna primul pas spre Noul Marie Curie.

“De ziua lor, dorim să oferim un cadou minunat copiilor, un nou spital care să poată asigura tratamentele pediatrice necesare, la cel mai înalt nivel de competenţă şi condiţii medicale”, declară Liana Stanciu unul dintre cei mai activi susţinători ai acestui proiect.

„Prima masura a civilizatiei este felul in care reusim sa avem grija de copiii nostri. Degeaba ii aducem pe lume daca nu putem sa le oferim ce le trebuie. In mod evident, statul e depasit de situatie si atunci singura solutie este initiativa privata. Suntem cu totul alaturi de Fundatia „Salvati-va ingerii”, de Liana Stanciu, de Mihai Georgescu si de toti cei care participa la acest proiect. Trupa SARMALELE RECI va canta pe 1 iunie pentru viata copiilor tai. Te asteptam si pe tine.” – declara Zolan Andras, solistul trupei SARMALELE RECI. „Am cantat mereu despre lucrurile in care credem. De multe ori, am facut-o cu un zambet in coltul gurii. Este momentul sa il stergem. Cantam ca sa ne asiguram ca in Romania va fi macar un spital in care copii bolnavi pot fi ingrijiti in conditii decente. O facem cu toata seriozitatea.”

Intrarea este liberă.