Acest eveniment a avut loc in data de 16 Mar 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 16 martie 2013, începând cu ora 20:00, byron va susţine un concert la Palatul Copiilor din Bucureşti, cu ocazia lansării noului album „30 de secunde de faimă”.

Cele 13 piese ale noului album vor fi disponibile în doua ediţii separate: „30 Seconds of Fame” – în limba engleza şi „30 de secunde de faimă” – în limba română. Pe lângă asta, byron vor pregăti şi o ediţie limitată, de colecţie, ce va conţine ambele discuri.

Pentru acest concert, byron pun la cale un spectacol conceptual, în trei acte, din care nu vor lipsi costumele, decorurile şi proiecţiile.

byron sunt Dan Byron (voce, chitară acustică, flaut), Costin Oprea (chitara acustică), 6fingers (chitară acustică, glockenspiel, acordeon, melodică, voce), Laszlo Demeter (bass) şi Dan Georgescu (tobe, percuţie).

Noua piesă „Road Trip” a fost lansată în 2012 ca prim single de pe noul album, beneficiind şi de un videoclip filmat în timpul turneului Live Underground. Piesa are şi o variantă în limba română, „Cu capul în nori”, iar ambele variante sunt însoţite de câte un remix.

Bilete byron la Palatul Copiilor Bucureşti

Biletele la concert byron de la Palatul Copiilor din Bucureşti sunt disponibile la preţul de 48 lei în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro

Cumpara bilet