Acest eveniment a avut loc in data de 23 Feb 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 23 februarie 2014, începând cu ora 21:00, trupa byron va concerta în Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca pentru lansarea noului album “Melancolic”. Invitaţii speciali ai serii vor fi trupa londoneză Vienna in Love.

Noul album „Melancolic” cuprinde piesele de pe coloana sonoră a serialului original HBO, „Rămâi cu mine”. Printre cele 17 piese noi ce se includ pe noul album se numără, „Masă pentru doi”, „XX” sau „1, 2, 3”.

byron înseamnă Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (voce, clape, chitara), Laszlo Demeter (chitara bass) şi Dan Georgescu (tobe).

Vienna In Love sunt o trupă londoneză cu rădăcini atât în rock-ul clasic cât şi în cel contemporan, fiind influentaţi de trupe precum U2, The Cure, Placebo sau The Killers. De când s-au înfiinţat, în 2011, au susţinut turnee în Europa şi S.U.A., deschizând de asemenea concerte pentru Duran Duran în oraşe ca Barcelona, Lille, Madrid, Londra sau la festivalul Exit din Serbia.

 Bilete concert byron – lansare album „Melancolic”

Biletele pentru acest concert byron ce va avea loc în Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca sunt disponibile la preţul de 20 lei.