Acest eveniment a avut loc in data de 17 Jan 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 17 ianuarie 2018, de la ora 21:30, trupa Bucovina revine pentru a doua oară în concert la Hard Rock Cafe din Bucureşti, după show-ul sold out din martie anul trecut.

Bucovina este o trupă de folk metal ce a fost înfiinţată în anul 2000, la Iaşi. „Ceasul aducerii-aminte” (2006), „Sub stele” (2013) şi „Nestrămutat” (2015) sunt cele trei albume de studio pe care formaţia le-a lansat până în prezent, alături de EP-ul „Duh” (2010).

De-a lungul timpului, Bucovina a fost mereu apreciată în rândul iubitorilor de metal, fiind o prezenţă constantă la festivalurile de profil. „Spune tu, Vânt”, „Straja” şi „Mestecăniş” sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute piese alte trupei.

Bilete Bucovina la Hard Rock Cafe din Bucureşti

Biletele pentru concertul Bucovina Special Exclusive Show de la Hard Rock Cafe din Bucureşti, de pe 17 ianuarie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua iaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, precum şi în ziua concertului de la intrare, la două categorii de preţ, cu loc la masă în sală, dar şi fără loc, în faţa scenei.

Categorie Preţ
Acces general cu loc la masă (număr limitat) 50 lei bilete
Fără loc în faţa scenei – pe ringul de dans 35 lei bilete

Concertul Bucovina de la Hard Rock Cafe din București este organizat de către BestMusic Live Concerts.