Acest eveniment a avut loc in data de 19 May 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 19 mai 2012, de la 21:00, Atelierul de Producţie din Bucureşti prezintă CANtemporary Art Museum  – Noaptea Albă a Muzeelor şi un concert experimental cu cei de la Brandt Brauer Frick. În deschidere Bogman, iar la after party mixează Khidja şi Charlie Boy.

CANtemporary Art Museum se deschide pentru o singură noapte pentru a găzdui o selecţie specială a lucrarilor Red Bull Art Of Can. Expoziţia cuprinde o serie de instalaţii şi piese de artă, unele dintre ele deja expuse şi premiate dar şi lucrări neexpuse până în prezent, precum şi fotografii cu lucrări Red Bull Art of Can din întreaga lume.

Red Bull Art Of Can a fost iniţiat în 1999 şi până în prezent au avut loc 42 de expoziţii în 24 de ţări. În 2011 şi în Bucureşti, pe 30 septembrie în Piaţa George Enescu, au fost expuse  54 de lucrări, cele care au avut cel mai mare punctaj din totalul de 425 de participanţi care au avut la dispoziţie 2 luni pentru a crea un obiect de artă din bine cunoscutele doze de Red Bull.

Brandt Brauer Frick este o trupa germană care folosesc muzica şi instrumentele clasice pentru a compune muzică electronică. Proiectul Brandt Brauer Frick – tehno acustic a luat naştere în august 2009, când cei trei muzicieni au pus laolaltă pianul, vibrafonul, tobele, diverse percuţii, sintetizatoare şi instrumente cu coardă.

Program CANtemporary Art Museum

21:00 – Vernisaj Red Bull Art of Can
23:00 – Bogman
00:30 – Brandt Brauer Frick – Live
01:30 – Khidja
03:00 – Charlie Boy

Intrarea este liberă!