Acest eveniment a avut loc in data de 28 Oct 2018.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 28 octombrie 2018, de la ora 20:00, legendara trupă Boney M. şi Liz Mitchell vor susţine un concert aniversar pentru celebrarea a 40 de ani de activitate, la Sala Palatului din Bucureşti. Invitatul special al serii va fi artistul Ottawan. 

Boney M. este unul dintre cele mai celebre grupuri muzicale, adepte ale genului disco, înfiinţate în anii ’70. În cei peste 40 de ani de activitate, trupa a lansat 9 albume de studio şi peste 100 de compilaţii şi de single-uri şi a vândut peste 200 de milioane de materiale peste tot în lume. „Daddy Cool”, „Rasputin” şi „Rivers of Babylon” sunt unele dintre cele mai cunoscute melodii cântate de Boney M.

Trupa a vândut mai mult de 150 de milioane de discuri şi s-a bucurat de-a lungul anilor de un succes la nivel mondial. Mai mult, Boney M. a făcut istorie în 1978, când a devenit prima trupă din Occident care a concertat în Uniunea Sovietică, Leonid Brejnev (fost secretar general al Partidului Comunist rus) acordându-le personal permisiunea.

https://youtu.be/pfBAQPTKu1I

La 40 de ani distanţă, trupa împreună cu solista din prima formulă Boney M., Liz Mitchell, urcă pe scenele din toată lumea şi bucură mii de fani cu hiturile lor disco.

În deschiderea celor de la Boney M. va concerta Ottawan, celebru în toată lumea mai ales pentru piesele „D.I.S.C.O.” şi „Hands Up (Give Me Your Heart)”.

Bilete Boney M. feat. Liz Mitchell la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul aniversar Boney M. feat. Liz Mitchel, de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 28 octombrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 200 lei  bilete
Categoria II 150 lei bilete
Categoria III 120 lei bilete
Categoria IV 90 lei bilete
Categoria V 50 lei bilete

Concertul Boney M. feat. Liz Mitchell, de la Sala Palatului din București, este organizat de Kompas Events.