Acest eveniment a avut loc.
Vezi alte evenimente la din .

Sambata, 30 ianuarie 2010, ora 19:00, Bobby McFerrin va concerta la Sala Palatului din Bucuresti.

Concurs!

iConcert.ro si Sound &; Image Events te invita la concurs. Castiga 2 invitatii duble la concertul Bobby McFerrin de la Bucuresti. Completeaza formularul de mai jos pana pe 18 ianuarie 2009 ora 18:00. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati prin SMS si e-mail. Mult succes!

Atentie! Pentru ca inscrierea sa fie considerata valida formularul trebuie completat cu numele intreg, adresa de e-mail si un numar de telefon valabile. Prin inscrierea la concurs esti de acord cu Regulamentul de desfasurare al acestuia si cu Termenii si Conditiile site-ului.

Concursul s-a incheiat. Va multumim pentru participare!

UPDATE: Castigatorii sunt: Ciocan Elena Adriana si Raluca Tudoras. Felicitari!

Bobby McFerrin va cooncerta acompaniant de acordeonul maestrului Ionica Minune si de tambalul vrajit al lui Cristinel Turturica.

Bobby McFerrin a devenit faimos datorita melodiei „Don’t worry, Be Happy”, iar iubitorii de muzica il cunosc inca din anii ’70 drept „omul orchestra”, un adevarat modelator al sunetelor, atat in concertele lui solo, cat si impreuna cu artisti de jazz celebri.

Castigator a 10 premii Grammy, artistul este unul dintre cei mai cunoscuti improvizatori si inovatori solisti din lume, un renumit dirijor de muzica clasica, creatorul celebrei melodii pe care toata lumea a fredonat-o macar o data in viata, „Don’t Worry Be Happy”, dar si un pasionat al educatiei muzicale.

Albumele sale s-au vandut in peste 20 de milioane de exemplare in toata lumea, iar colaborarile sale cu artisti precum Yo-Yo Ma, Chick Corea, Herbie Hancock si Filarmonica din Viena i-au adus pe buna dreptate titlul de ambasador universal al muzicii clasice si al jazz-ului.

Cumpara bilet

Pretul unui bilet este intre 80 lei si 250 lei, in functie de categorie.

Sala Palatului: Bucuresti, Str. Ion Campineanu nr. 28