Acest eveniment a avut loc in data de 18 Jul 2014.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la din .

UPDATE 08.08.2014: Concertul Blue de la Sala Palatului a fost anulat din cauza interesului scăzut al publicului. Persoanele care şi-au cumpărat deja bilete îşi pot recupera contravaloarea acestora de la punctele de achiziţie. Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Vineri, 18 iulie 2014, de la ora 20:00, trupa britanică Blue va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti. Brio Sonores, câştigătorii finalei sezonului 4 al show-ului „Românii au talent” au fost invitaţi să deschidă concertul trupei Blue.

Băieţii nu se află pentru prima dată în România, primul concert l-au avut în 2004, în Bucureşti, cu ocazia Zilelor Europei, dar au participat şi la Vocea României, pe 4 decembrie 2012.

Formaţia a fost înfiinţată în 2001, în Marea Britanie şi îi are în componenţă pe Antony Costa, Duncan James, Lee Ryan şi Simon Webbe. Piesa lor de debut a fost „All Rise”, piesă ce a avut un succes fulminant. Activitatea lor s-a desfăşurat între 2001-2005 timp în care au avut piese de succes precum „One Love”, „U Make Me Wanna”, „Guilty”, „Breathe Easy”, „Bubblin” sau duetul cu Elton John pentru piesa „Sorry Seems To Be The Hardest Word”.

În anul 2004 au anunţat că vor să ia o pauză de 2 ani, însă în 2005 au anunţat că o iau pe drumuri separate. În anul 2011 s-au reunit şi au reprezentat Marea Britanie la concursul Eurovision, cu piesa „I can”, clasându-se pe locul 11. Chiar dacă au fost pe locul 5 la voturile publicului, s-au clasat de-abia pe locul 22 la voturile juriului. În aprilie 2013 au lansat cel mai recent album al lor, „Roulette”.

Bilete Blue la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Blue de la Sala Palatului din Bucureşti pot fi achiziţionate la mai multe categorii de preţ din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro.

Categorie Preţ
Categoria VIP exclusive 385 lei cumpără bilete
Categoria VIP 302.5 lei cumpără bilete
Categoria I 220 lei cumpără bilete
Categoria II 165 lei cumpără bilete
Categoria III 137.5 lei cumpără bilete

Concertul este organizat de MEI Concerts Entertainment.