Acest eveniment a avut loc in data de 1 Nov 2018.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 1 noiembrie 2018, de la ora 20:00, trupa Bere Gratis celebrează 20 de ani de activitate, prin concertul „Simfonia20”, la Sala Palatului din Bucureşti, alături de 120 de muzicieni din Orchestra Metropolitană Bucureşti şi Corul Acustic, dar şi de invitaţii speciali: Daniel Jinga, Andrei Tudor, Andrei Racu şi Maestrul Gheorghe Zamfir.

Bere Gratis va sărbători cei 20 de ani de activitate, organizând cel mai mare concert pop-rock simfonic din România, prin adaptarea hiturilor şi cântecelor pentru orchestră şi cor. Alături de patru mari orchestratori, patru dirijori de elită şi o echipă formată în total din 120 de membri, Bere Gratis va susţine un maraton simfonic, în care publicul va putea asculta cele mai cunoscute melodii precum „Ce mişto”, „Două inimi”, „Noapte caldă” şi „Vino mai aproape”.

„Cum a apărut acest concept în viaţa noastră? Simplu: A fost visul meu de când m-am apucat de muzică, acum 20 de ani. Şi la fel ca formaţia, visul a crescut până a devenit o realitate bogată, cu un suflu echivalent a peste 90 de instrumente care se vor afla pe scenă în data de 1 noiembrie. Mai mult, cine acceptă provocarea noastră va înţelege că iubeşte muzica Bere Gratis în orice variantă, evident şi în cea înălţătoare, emoţionantă, cum e cea simfonică”, spune Mihai „Miţă” Georgescu, liderul trupei.

Daniel Jinga, Andrei Tudor, Andrei Racu şi Maestrul Gheorghe Zamfir vor fi cei 4 dirijori care vor conduce orchestra formată din 90 de instrumentişti şi cele 20 de voci ale Corului Acustic. Conceptul orchestral a fost pus la punct de către Dan Stesco-Polimoog (compozitor şi pianist), Andrei Tudor (compozitor şi dirijor), Călin Grigoriu (orchestrator) şi Mariano de Castro (compozitor şi pianist), nominalizat la premiile Grammy.

Înfiinţată în 1998, Bere Gratis este o formaţie românească de pop-rock. De-a lungul carierei sale, Bere Gratis a colaborat cu mai mulţi artişti de renume din muzica românească. „Noapte caldă” (feat. Sore), „Iarna ne-a surprins îndrăgostiţi” (feat. Elena Gheorghe), „Până sus la cer” (feat. Mellina) şi „Două inimi” (feat. Giulia) sunt cele mai de succes colaborări ale formaţiei.

Bilete Bere Gratis de la Sala Palatului Bucureşti

Biletele pentru concertul Bere Gratis – „Simfonia20” de la Sala Palatului Bucureşti, de pe 1 noiembrie 2018, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Preţ
Categoria VIP + Meet & Greet 200 lei bilete
Categoria A 100 lei bilete
Categoria B 75 lei bilete
Categoria C 50 lei bilete

Concertul Bere Gratis de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de către Sprint Media Group.