Joi, 27 octombrie 2016, de la ora 20:00 Bere Gratis va susţine concertul „18 ani, frate!”, la Sala Palatului din Bucureşti, cu ocazia împlinirii a 18 ani de activitate. 

Formaţia îşi serbează majoratul alături de fanii săi printr-un concert aniversar. Băieţii de la Bere Gratis vor încânta publicul atât cu melodii mai vechi, cât şi cu piese de pe cel mai recent album, „În faţa ta” (2012). În plus, show-ul are şi un invitat surpriză, pe maestrul Gheorghe Zamfir, colaborator şi prieten al trupei.

„18 ani! Se încheie un capitol din viaţa ta, dar altul ţi se deschide în faţă. Frământări, întrebări, speranţe… Toate acestea în jurul tău, prinse într-un cerc. Inima îţi bate tare, parcă eşti la examen. Sau e primul sărut, nici tu nu ştii… Te prinzi sau nu în hora? Ţi-ai pus deoparte o pereche de pantofi tocmai pentru acest moment şi acum le-a venit rândul. Te pregăteşti de dansul vieţii. Sunteţi gata de dans?”, au declarat membrii trupei Bere Gratis.

Înfiinţată în 1998, Bere Gratis este o formaţie românească de pop-rock. În cei 18 ani de carieră, grupul a lansat peste 10 albume, dintre care două sunt LP-uri live. „Străzi albastre”, „Despre mine şi ea”, „Tot asa e si a mea” şi „Daria” se numără printre cele mai cunoscute piese ale trupei.

De-a lungul carierei sale, Bere Gratis a colaborat cu mai mulţi artişti de renume din muzica românească. „Noapte caldă”, în duet cu Sore, „Iarna ne-a surprins îndrăgostiţi”, alături de Elena Gheorghe, „Până sus la cer”, împreună cu Mellina şi „Două inimi”, cu Giulia sunt cele mai de succes colaborări ale formaţiei.

Bilete Bere Gratis la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Bere Gratis la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 27 octombrie 2016, pot fi achiziţionate de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţuri, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
VIP 150 lei cumpără bilete
Categoria I 100 lei  cumpără bilete
Categoria II 75 lei cumpără bilete
Categoria III 50 lei cumpără bilete

Concertul Bere Gratis de la Bucureşti este un eveniment organizat de Spectaculis.