Joi, 22 mai 2014, de la ora 19:00, îndrăgitul interpret Benone Sinulescu va fi sărbătorit la Sala Palatului din Bucureşti alături de toţi românii care i-au ascultat melodiile şi l-au susţinut în concerte, dar şi de colegii cu care imparte scena de aproape 60 de ani.

În cadrul concertului, care marchează şi lansarea noului disc, „Viaţă, viaţă drum cotit…”, pe scenă îi se vor alătura cei mai apreciaţi artişti din zona muzicii populare româneşti şi ai muzicii uşoare: Fuego, Laura Lavric, Nineta Popa, Petrică Mâţu Stoian, Mioara Velicu, Steliana Sima, Tiberiu Ceia, Nicolae Datcu, Lucia Dumitrescu, Emilia Dorobanţu, Adrian Naidin, Cornelia şi Marcel Ştefăneţ, Aculin Tănase şi Nicuşor Iordan. Totul sub acompaniamentul orchestrei „Lăutarii” din Chişinău, dirijată de maestrul Nicolae Botgros.

Artiştii le promit celor prezenţi peste 3 ore de bună dispoziţie, o petrecere de neuitat, cu muzică populară, amintiri şi surprize pregătite în cinstea marelui artist Benone Sinulescu.

În acelaşi timp, Benone Sinulescu a lucrat intens la un nou material discografic, din dorinţa de a le dărui spectatorilor un disc nou cu 15 cântece populare româneşti, orchestrate de Nicolae Botgros şi cei mai aleşi instrumentişti, „Lăutarii” din Chişinău. Albumul cuprinde atât melodii noi dar şi câteva dintre cele mai îndrăgite cântece din repertoriul său, toate beneficiind de noi aranjamente folclorice şi sunet deosebit.

Bilete „Benone 77” la Sala Palatului

Biletele pentru concertul Benone 77 de la Sala Palatului din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la următoarele preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria Preţ
VIP 150 lei cumpără bilete
Categoria I 100 lei cumpără bilete
Categoria II 75 lei cumpără bilete
Categoria III 55 lei cumpără bilete