Acest eveniment a avut loc in data de 6 Dec 2016.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 6 decembrie 2016, de la ora 22:00, Azis concertează în premieră în România, în clubul La Mia Musica din Bucureşti. Iniţial, concertul a fost programat la Sala Polivalentă din Capitală.

Originar din Bulgaria, Azis este unul dintre cei mai controversaţi cântăreţi din Balcani, datorită stilului muzical, apariţiilor scenice şi, mai ales imaginii sale publice. A debutat cu un material în limba bulgară, intitulat „Durere” (1999), iar în următorii 7 ani, artistul s-a bucurat de un succes constant şi a lansat încă 8 albume. Până în prezent, cântăreţul are la activ 11 materiale de studio şi 8 compilaţii.

Azis a fost cel mai căutat nume pe Google, în Bulgaria, în 2015, iar videoclipul piesei „Habibi” are peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. Mai mult, Azis a intrat pe lista scurtă a celor 25 de cântăreţi care, potrivit publicaţiei „New York Times”, indică trendurile şi direcţiile viitoare de orientare ale muzicii.

„Publicitatea de care m-am bucurat şi eu şi piesa „Habibi” m-a încurajat într-un fel în care nu cred să o fi trăit vreun alt cântăreţ din Europa. E un lucru notabil faptul că sunt singurul cântăreţ din această listă care nu cântă în limba engleză” subliniază Azis.

https://www.youtube.com/watch?v=1Scw9AAnnHs

De-a lungul carierei sale, artistul a colaborat cu mai mulţi artişti de renume, precum: Gloria, Malina, Indira Radić şi Marta Savić. Cu un timbru particular şi abilităţi muzicale incontestabile, Azis se remarcă prin diversitatea influenţelor din muzica sa, dar şi prin apariţiile sale scenice spectaculoase. Un mix de pop-folk bulgăresc modern, muzică ţigănească, dar şi influenţe indiene, turceşti şi arabe dau nota specifică muzicii care l-a făcut celebru.

„Dacă aş spune că succesul meu m-a luat prin surprindere aş minţi. Când aveam opt ani şi învăţătoarea m-a întrebat ce vreau să mă fac când voi fi mare, i-am raspuns că voi fi un star”, a mai spus Azis.

Bilete Azis în clubul La Mia Musica din Bucureşti

Biletele pentru concertul Azis din clubul La Mia Musica din Bucureşti, de pe 6 decembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor.

Categorie Preţ
Caegoria Golden VIP 400 lei cumăpără bilete
Categoria VIP 300 lei cumăpără bilete

Concert Azis de la Bucureşti este un eveniment organizat de Vreau Bilet.