Manele - Concerte Manele - iConcert.ro

Home » Galerie foto

Concerte Manele

FOTO: Azis în clubul La Mia Musica din Bucureşti

Cântăreţul bulgar Azis a concertat în premieră în România, în clubul La Mia Musica din Bucureşti, pe 6 decembrie 2016. Urmăreşte galeria foto de la concertul Azis în clubul La Mia Musica din Bucureşti!  

Concert Azis în clubul La Mia Musica din Bucureşti

Marţi, 6 decembrie 2016, de la ora 22:00, Azis concertează în premieră în România, în clubul La Mia Musica din Bucureşti. Iniţial, concertul a fost programat la Sala Polivalentă din Capitală.  
6 Dec 2016     ,

RECENZIE: Goran Bregovic – frumuseţea culturii balcanice sărbătorită pe scena Sălii Palatului (POZE)

Mii de spectatori au „savurat” un pahar de „şampanie” muzicală alături de Goran Bregovic şi a lui Wedding and Funeral Orchestra pe 6 martie 2014. Evenimentul ce a promovat albumul „Champagne For Gypsies”, a avut loc la Sala Palatului din Bucureşti şi a fost deschis... 

POZE: Champagne for Gypsies cu Goran Bregovic şi Florin Salam la Sala Palatului din Bucureşti

Goran Bregovic & Wedding and Funeral Band şi Florin Salam au susţinut, la Sala Palatului din Bucureşti, spectacolul „Champagne for Gypsies„, pe 6 martie 2014. Vezi galeria foto de la concert!  

Concert Goran Bregovic şi Florin Salam la Sala Palatului din Bucureşti

Joi, 6 martie 2014, de la ora 19:30, Goran Bregovic îşi va aduce cel mai recent album, „Champagne for Gypsies”, în faţa fanilor din România. Show-ul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti şi va mai aduce pe scenă Wedding and Funeral Band şi pe Florin Salam.  
6 Mar 2014     ,

„Champagne for Gypsies” cu Goran Bregovic şi Florin Salam la Bucureşti, în martie 2014

Goran Bregovic şi Wedding and Funeral Orchestra revin în România cu un show special pe 6 martie 2014, alături de Florin Salam. Show-ul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti şi va promova cel mai recent album al artistului, „Champagne for Gypsies”.  

Zilele Oraşului Buhuşi 2012

În perioada 14-15 septembrie 2012, are loc cea de-a zece ediţie a Zilelor Oraşului Buhuşi. Pe parcursul celor două zile, pe scena din faţa Casei de Cultură din Buhuşi vor urca o mulţime de artişti, printre aceştia Alex Velea, CRBL şi Anka Neacşu (ex-ASIA).   
14 Sep - 15 Sep 2012     ,

Serbare Câmpenească – 1 mai muncitoresc la Năvodari

Marţi, 1 mai 2012, începând cu ora 11:00, Consiliul Local, Primăria şi Primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei organizează în Tabăra Delfin o petrecere câmpenească la care sunt invitaţi să participe toţi locuitorii oraşului.  
1 May 2012     ,

Revelion 2012 la Târgovişte în Piaţa Tricolorului

Sâmbătă, 31 decembrie 2011, de la ora 18:00, vino să petreci noaptea dintre ani în Piaţa Tricolorului din Târgovişte, alături de cele mai importante trupe şi artişti români la petrecerea de Revelion 2012.  

Galeria Vedetelor la Sala Palatului din Bucureşti

Concertul a fost reprogramat pentru luna februarie 2011. Februarie 2011, ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti are loc spectacolul „Galeria Vedetelor„.  
12


Social Media

iConcert.ro