Acest eveniment a avut loc in data de 22 Nov 2012.
Vezi alte evenimente cu , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Joi, 22 noiembrie 2012, Asian Dub Fundation va susţine un concert la Turbohalle din Bucureşti. Trupa va concerta alături de Loungerie II, OCS, Coma, ROA şi Gojira & Planet H în cadrul Zonga Urban Fusion Party.

Asian Dub Foundation are un stil muzical unic în care se regăsesc elemente de rapcore, dub, dancehall,  ragga şi chiar punk.

Britanicii uimesc la fiecare apariţie prin show-urile pline de energie, alcătuind una dintre cele mai apreciete trupe live din Europa. O apariţie de excepţie a acestora a avut loc la B’ESTFEST 2011.

Pentru Asian Dub Foundation muzica trece limitele pasiunii şi s-a transformat într-o misiune, de-a lungul celor aproape 20 de ani de carieră ei implicându-se într-o mulţime de acţiuni caritabile şi campanii sociale.

Zonga Urban Fusion Party este mai mult decât un party ale cărui ritmuri te va ţine treaz până în zori, evenimentul se anunţă a fi o experienţă inedită.

Accesul la eveniment se va face pe baza unei invitaţii ce poate fi obţinută în urma unui concurs. Participanţii la concurs trebuie să creeze un playlist în una din aplicaţiile Zonga şi să îl posteze pe Facebook pe pagina dând click pe butonul „Înscrie în concurs” din dreptul playlist-ului dorit.

Transportul către Turbohalle se va realiza în ziua evenimentului şi cu Vodafone Zonga Bus.