Acest eveniment a avut loc in data de 23 May 2014.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 23 mai 2014, suedezii de Arch Enemy vor concerta pentru a doua oară în România, însă pentru prima dată alături de noua voce a trupei, Alissa White Gluz, înlocuitoarea Angelei Gossow, care s-a retras din muzică din motive personale. Concertul va fi deschis de trupele Krepuskul şi Goodbye to Gravity.

Trupa a debutat în anul 1996 în Halmstad, Suedia şi a fost compusă din membrii ai unor grupuri importante la momentul acela. Instrumentiştii proveneau din formaţii ca Armageddon, Carcass, Carnage, Mercyful Fate şi Spiritual Beggars, ceea ce a făcut ca presa să numească rapid nou-infiinţatul proiect un „supergrup”.

Arch Enemy a fost „copilul” de suflet al fraţilor Amott – Christopher (chitară) şi Michael (chitară, clape, bas) – „responsabili” pentru unele dintre cele mai iubite formaţii suedeze.

Deşi formaţia a primit aprecieri, consacrarea a venit doar după ce formulei i s-a alăturat solista Angela Gossow în anul 2000, înlocuindu-l pe Johan Liiva.

Până acum, formaţia a lansat nouă albume de studio şi îl pregăteşte pe cel de-al 10-lea, care va apărea în 2014. Cu această ocazie – lansarea discului cu numărul zece din cariera suedezilor – muzicienii pregătesc un turneu care va poposi şi la Bucureşti pe data de 23 mai 2014.

Bilete Arch Enemy – Turbohalle

Biletele pentru concertul Arch Enemy din 23 mai 2014 pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, preţurile diferă în funcţie de perioada de achiziţie:

Preţ Observaţii
TBA bilete VIP – biletul VIP conţine: meet & greet (poze+autografe); afişul concertului; pass laminat VIP cumpără bilete
78 lei primele 100 de bucăţi (numai cu plata prin card sau la sediul firmei) cumpără bilete
87 lei următoarele bilete achiziţionate până la 21.04.2014 cumpără bilete
95 lei biletele achiziţionate în perioada 22.04-22.05.2014 cumpără bilete
110 lei biletele achiziţionate în ziua concertului 29.04.2014 cumpără bilete

Evenimentul este organizat de Promusic Events şi Maximum Rock Magazin (producător Nelu Brînduşan).