Acest eveniment a avut loc in data de 20 Jun 2018.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Miercuri, 20 iunie 2018, de la ora 18:00, trupa Arcade Fire concertează la Romexpo (Parcarea A) din Bucureşti, în cadrul turneului „Infinite Content”.

Formaţia canadiană de indie rock Arcade Fire vine în România pentru a susţine un concert exploziv pentru toţi fanii acestui gen muzical. Formaţia îşi va promova atât muzica de pe cel mai recent album „Everything Now”, cât şi materiale mai vechi lansate de-a lungul carierei, într-un turneu intitulat după una din piesele de pe noul material.

Membrii Arcade Fire susţin că influenţa principală pentru muzica lor a fost, este şi va rămâne mereu cântăreţul David Bowie.

„David Bowie a fost unul dintre cei mai vechi şi sinceri susţinători ai noştri. El nu numai că a creat cadrul care a făcut posibilă lumea noastră muzicală, dar ne-a primit cu graţie şi căldură şi vom lua cu noi până dincolo momentele pe care le-am împărtăşit! Au fost momentele memorabile ale vieţii noastre! Nici că vor mai exista altele. Lumea este, astăzi, mai strălucitoare şi mai misterioasă datorită lui”, au declarat cei de la Arcade Fire imediat după ce artistul s-a stins din viaţă.

Arcade Fire și-a început activitatea în anul 2001, la inițiativa lui Win Butler și Josh Deu, iar în 2004 trupa a devenit cunoscută la nivel internațional, după lansarea albumului de debut, „Funeral”. Formaţia şi-a creat rapid o imagine stabilă în muzica indie rock și a reușit să ajungă în top după lansarea celui de-al doilea album de studio, „Neon Bible” (2007). Au urmat alte albume care au ocupat locul întâi în topurile din lume şi care au fost premiate cu discuri de aur şi platină.

De-a lungul carierei sale, formaţia a înregistrat 5 albume de studio și 3 EP-uri. Grupul şi-a promovat mereu muzica lansată de-a lungul timpului prin turnee internaţionale, care au avut un succes incerdibil. Arcade Fire este una dintre cele mai premiate formații rock din ultimul deceniu. Printre numeroasele premii câştigate se numară şi trofeele din cadrul ceremoniilor Brit Awards, CASBY Awards, Grammy, Mojo Awards și New Musical Express Awards.

Bilete concerte Nick Cave & The Bad Seeds şi Arcade Fire

Biletele pentru concertul Arcade Fire, de pe 20 iunie 2018 se pot achziţiona din reţelele Eventim şi Entertix, dar şi online de pe www.eventim.ro şi www.entertix.ro. Biletele sunt disponibile individual, dar şi sub formă de abonament, alături de concertul Nick Cave & the Band.

Abonamente Nick Cave & The Bad Seeds şi Arcade Fire

Categorie Abonament Eventim Entertix
Diamond Circle 320 lei bilete bilete
Golden Circle 260 lei bilete bilete
Normal Circle 220 lei bilete bilete

Bilete concert Arcade Fire

Categorie Preţ Eventim Entertix
Diamond Circle 220 lei bilete bilete
Golden Circle 190 lei bilete bilete
Normal Circle 160 lei bilete bilete

Concertul Arcade Fire este prezentat de Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.