Joi, 6 aprilie 2017, de la ora 20:00, Apocalyptica susţine concertul „20 Years Of Plays Metallica By Four Cellos” la Sala Palatului din Bucureşti, pentru a aniversa 20 de ani de la debutul lor discografic.

În cadrul evenimentului dedicat aniversării celor 2 decenii de la lansarea primului album, „Plays Metallica By Four Cellos”, Apocalyptica va cânta integral materialul care i-a consacrat, alături de alte hituri celebre. Albumul de debut a fost lansat în 1996 şi reprezintă o adevărată operă rock care a influenţat industria muzicală. Alături de piesele de pe album, trupa de finlandezi va cânta şi reinterpretări în premieră ale melodiilor „Battery”, „Nothing Else Matters” şi „Seek and Destroy”.

Apocalyptica s-a remarcat pe piaţa muzicală ca o formaţie-tribut Metallica, ulterior găsindu-şi un stil propriu de interpretare. Stilul lor are influenţe heavy-metal, dar la baza lui stă muzica clasică, trei dintre membri fiind absolvenţi ai Conservatorului Sibelius din Helsinki. Trupa abordează piese exclusiv instrumentale, iar de-a lungul carierei sale a colaborat şi cu artişti precum Max Cavalera, Ville Valo, Corey Taylor, Cristina Scabbia, Adam Gontier şi Nina Hagen.

Până în prezent, formaţia a lansat opt albume de studio şi a vândut peste 2 milioane de albume. Pe lângă piesele trupei Metallica, artişii au adăugat şi cover-uri Faith No More, Sepultura şi Pantera în playlist-ul lor.

„Shadowmaker”, cel mai recent material discografic apărut pe piaţa muzicală, aduce în plus o nouă colaborare cu vocalistul american Franky Perez.

Bilete Apocalyptica la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Apocalyptica, de pe 6 aprilie 2017 de la Sala Palatului din Bucureşti, pot fi achiziţionate din reţeaua IaBilet şi online de pe www.iabilet.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria A 199 lei cumpără bilete
Categoria B 129 lei cumpără bilete
Categoria C 105 lei cumpără bilete
Categoria D 89 lei cumpără bilete

Concertul „Apocalyptica plays Metallica by four cellos” este organizat de BestMusic Live Concerts şi METALHEAD.