Joi, 22 octombrie 2015, de la ora 18:00, Maria Dragomiroiu va fi omagiată într-un spectacol-eveniment la Sala Palatului din Bucureşti. „Doamna cântecului popular” va marca o triplă sărbătoare: 35 de ani de carieră, lansare de carte şi de album.

De la ora 18:00, Maria Dragomiroiu va fi prezentă în Foaierul Sălii Palatului, unde îşi va lansa prima carte intitulată „Cântecul şi dragostea” şi albumul „Femeia este trandafir”. Volumul adună în paginile sale iubirea neţărmurită a artistei pentru muzică, iar albumul cuprinde piese care vor desfăta simţurile tuturor iubitorilor de folclor.

Spectacolul-eveniment va începe de la ora 19:00 şi va reuni pe scenă artişti precum: Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu, Mariana Ionescu, Mioara Velicu, Văru’ Săndel, Olga Bălan, Marcel Pavel, Andreea Bănică, Annes, Adrian Enache, Aurelian Temişan, Raoul. Artiştii vor fi acompaniaţi de Orchestra „Lăutarii” din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros. Moderatoarea evenimentului va fi prezentatoare TV Iuliana Tudor, iar regia artistică a spectacolului este realizată de Elise Stan, una dintre cele mai mari profesioniste în folclor

Bilete Maria Dragomiroiu la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul Maria Dragomiroiu, de pe 22 octombrie 2015 de la Sala Palatului din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 150 lei cumpără bilete
Categoria II 100 lei cumpără bilete
Categoria III 50 lei cumpără bilete

Concertul face parte din proiectul naţional cultural „Arta Contra Drog” 2015 şi este organizat de către Asociaţia Culturală „Dracula”.