UPDATE: Concertul a fost anulat, biletele fiind scoase de la vânzare.

Din motive independente de voinţa organizatorilor, concertul pe care artista pop Anastacia trebuia să-l susţină la Sala Palatului din Bucureşti, pe 29 iunie 2015, a fost reprogramat pe 4 noiembrie 2015, de la ora 20:00, în aceeaşi locaţie.

Cei care au achiziţionat bilete pentru concertul din data de 29 iunie le pot păstra pentru concertul reprogramat în noiembrie. Toate persoanele care vor alege să păstreze biletele, vor primi din partea organizatorului, un bilet gratuit la concertul sopranei Emma Shapplin, concert ce va avea loc pe 30 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti. Biletul gratuit la concertul Emma Shapplin va fi oferit prin prezentarea biletului Anastacia la intrarea cu numărul 10 (presa) a Sălii Palatului, cu o ora înainte de începerea concertului Emma Shapplin.

Persoanele care doresc recuperarea contravalorii biletelor pentru concertul Anastacia sunt rugate să se adreseze punctelor de vânzare de la care au fost achiziţionate. Returnarea banilor se va efectua în termen de 45 de zile, respectiv în perioada 29 iunie – 12 august 2015.

Organizatorii le adresează scuze tuturor cumpărătorilor de bilete, precum şi partenerilor media şi colaboratorilor pentru eventualele neplăceri cauzate, şi le mulţumesc anticipat pentru înţelegere.