Sâmbătă (27 februarie 2016) şi duminică (28 februarie 2016) de la ora 20:00, Ana Moura revine în România, cu două concerte fado, la Sala Palatului din Bucureşti şi la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Concertele fac parte din turneul de promovare al celui mai recent album al artistei, „Moura”, lansat în noiembrie 2015.

Ana Moura revine în România cu un nou concert, dedicat promovării celui mai recent album al său, „Moura”. Artista de origine portugheză a mai cântat de câteva ori pe scenele din Capitală – cel mai recent concert al său fiind un concert de Crăciun, în 2014.

Ana Moura este considerată la ora actuală cea mai apreciată solistă de muzică fado, la nivel mondial. Muza ei a fost o altă renumită artistă portugheză, Amalia Rodrigues, o legendă a acestui stil muzical, în perioada 1960-1970. Câştigătoare a numeroase premii, Ana Moura este cea mai tânără artistă de fado care a fost nominalizată pentru premiul muzical „Edison Awards”.

În 2003 a lansat primul album, „Guarda-me a Vida na Mão”, urmat de albumul „Aconteceu” (2004), ambele bucurându-se de aprecierea criticilor şi publicului.

Următorul mare succes l-a constituit albumul „Para Além da Saudade” (2007) care s-a menţinut în top 70 de săptămâni, până la apariţia unui nou album, „Leva-me aos Fados” (2009) care a atins stadiul de platină. În 2012 a apărut albumul „Desfado”, revoluţionar prin alăturarea cu legendarul cântăreţ de jazz Herbie Hancock. „Desfado” a câştigat premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului.

Cel mai nou album al Anei Moura surprinde notele delicate de fado cu elemente moderne de pop. În concertul din Bucureşti, artista le va interpreta celor prezenţi atât piese de pe albumul „Moura”, cât şi piese mai vechi, îndrăgite de public, precum cele mai cunoscute piese care au ajuns în topurile internaţionale: „Desfado”, „Até Ao Verão”, „E Tu Gostavas De Mim”, „A Case Of You”, „Amor Afoito”, „Fado Alado”, „A Fadista”.

Bilete Ana Moura la Bucureşti şi Cluj-Napoca

Biletele pentru concertele Ana Moura de la Bucureşti (27 februarie 2016) şi Cluj-Napoca (28 februarie 2016), pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţuri ce variază în funcţie de poziţionarea locurilor în sală.

Bilete Ana Moura la Sala Palatului din Bucureşti

Categorie Preţ
Categoria I 199 lei cumpără bilete
Categoria II 99 lei cumpără bilete
Categoria III 59 lei cumpără bilete

Bilete Ana Moura la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca

Categorie Preţ
Categoria I 195 lei cumpără bilete
Categoria II 168 lei cumpără bilete
Categoria III 134 lei cumpără bilete
Categoria IV 98 lei  cumpără bilete
Categoria V 79 lei  cumpără bilete
Categoria VI 65 lei cumpără bilete
Categoria VII 59 lei  cumpără bilete

Concertul Anei Moura de la Sala Palatului din Bucureşti este organizat de German Quality Entertainment, iar cel de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca de Diesel Events.