Duminică, 3 aprilie 2016, de la ora 19:00, trupa Amorphis va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul finlandezilor face parte din turneul de promovare al celui mai recent album al trupei, „Under The Red Cloud” şi va fi deschis de formaţia Textures.

CONCURS: Câştigă invitaţii la concertele Amorphis + Textures & Death (DTA Tours) + Obscura

Completează formularul de mai jos până vineri, 1 aprilie 2016, ora 18:00, şi poţi câştiga una din cele două invitaţii valabile pentru o singură persoană puse în joc pentru fiecare din cele două concerte. Află informaţii despre concertul Death (DTA Tours) şi Obscura, din 4 aprilie 2016. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi anunţaţi prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorii sunt: Marta Andrei şi Alexandru Lucian. Felicitări!


Programul concertului:

19:30 – Poem
20:30 – Textures
21:50 – Amorphis

Amorphis revine în Bucureşti cu un nou concert, după ce în 2015, trupa a fost cap de afiţ pentru festivalul METALHEAD Meeting 2015. Finlandezii vor prezenta de această dată cel mai nou material discografic al trupei, „Under The Red Cloud”. Este al 12-lea material de studio, realizat după o pauză de doi ani. Albumul a fost lansat în septembrie 2015 şi se bucură de aprecieri în rândul celor care l-au ascultat, depăşind în topuri trupe ca Nightwish sau Children of Bodom.

Trupa finlandeză Amorphis şi-a început traseul muzical în 1990, având o ascensiune rapidă pe scena metalului internaţional. Au pornit cu stilul death metal, însă, o dată cu trecerea timpului, stilul trupei a evoluat către progresiv metal sau folk metal. În prezent, este considerată una dintre cele mai reprezentative trupe rock din ţările nordice ale Europei.

În deschiderea concertului Amorphis de la Bucureşti, vor cânta membrii formaţiei Textures. Trupa a fost formată în 2001, în Olanda, şi abordează stilul progressive metal. Discografia olandezilor cuprinde patru albume până acum, iar membrii trupei au anunţat că lucrează deja la al 5-lea material discografic. Stilul Textures este descris ca un mix de progressive metal, cu influenţe de metalcore şi groove metal.

Bilete Amorphis la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concerul Amorphis care va avea loc pe 3 aprilie 2016 la Arenele Romane din Bucureşti se pot achiziţiona din reţeaua Eventim, sau online pe www.eventim.ro, la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie Preț
Golden Circle (250 bilete) 100 lei cumpără bilete
Acces general 70 lei cumpără bilete
Acces general în ziua concertului (la intrare) 80 lei

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit şi este permis doar dacă aceştia sunt însoţiţi de unul dintre părinţi, posesor al unui bilet valid. Accesul minorilor cu vârste sub 14 ani este permis pe bază de bilet şi doar însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.

Concertul Amorphis este un METALHEAD, organizat de Bestmusic Live Concerts.