Acest eveniment a avut loc in data de 7 Apr 2013.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 7 aprilie 2013, de la ora 19:00, la Teatrul Excelsior din Bucureşti, Alina Manole sărbătoreşte patru ani de „Luna Pătrată”.

În urmă cu patru ani Alina Manole lansa albumul „Luna Pătrată”, de atunci Alina şi-a creat o nişă muzicală specială: o combinaţie inedită de folk şi jazz. Au urmat „Cu drag” şi „Dragoste în 3„, albume ce au menţinut-o pe artistă în atenţia publicului aducându-i o mulţime de fani noi.

Show-ul aniversar „Luna Pătrată” by Alina Manole din 7 aprilie se anunţă unul aparte, cu o serie de poveşti de dragoste şi fericire inspirate din viaţa artistei. Alături de Alina Manole, pe scena Teatrului vor urca: Raul Kusak, Claudiu Purcărin, Tudor Olaru și, în câteva momente speciale, Dan Nicolau.

Dacă povestesc „Ce înseamnă pentru ei Luna Pătrată” într-un e-mail trimis la alina[@]alinamanole[.]ro, fanii au şansa să îşi regăsească răspunsul într-un material video realizat cu această ocazie. Alina Manole declarând pe blogul său: „Vă invit să-mi trimiteţi gând cu ce înseamnă Luna Pătrată în universul vostru. Un gând de maxim 13 cuvinte. Pentru că 13 e o cifră care merită ceva mai bun. Gândul trebuie însoţit de o poză cu chip, al fiecăruia dintre cei care scrie. Asta mi-ar plăcea. Nu de alta, dar să nu ne ascundem pe după… Lună„.

Bilete „Luna Pătrată” by Alina Manole

Biletele pentru concertul Alinei Manole de la Teatrul Excelsior din Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro la preţul de 75 lei.