Teatrul Excelsior - Concerte Teatrul Excelsior - iConcert.ro

Home » Teatrul Excelsior

Teatrul Excelsior

Concerte, ştiri, recenzii şi galerii foto la Teatrul Excelsior

Concertele lunii iunie 2014

Vara îşi intră în drepturi cu muzică pe toate gusturile. Iunie 2014 aduce în prim plan festivalurile, concerte cu piese pline de amintiri şi show-uri ce vor crea momente memorabile pentru iubitori de muzică de la noi.  

EUROPAfest 2014

Între 8 şi 24 mai 2014, la Bucureşti şi Sibiu va avea loc o nouă ediţie a festivalului EUROPAfest. Ediţia de anul acesta a festivalului va reuni peste 300 de artişti din 50 de ţări în cadrul unor evenimente ce vor combina jazzul, bluesul, popul şi muzica clasică într-o experienţă unică.  

Concert Alina Manole la Teatrul Excelsior din Bucureşti

Duminică, 7 aprilie 2013, de la ora 19:00, la Teatrul Excelsior din Bucureşti, Alina Manole sărbătoreşte patru ani de „Luna Pătrată”.  
7 Apr 2013     ,

Concertele lunii aprilie 2013


Luna aprilie începe în forţă, cu Sensation: Source of Light la Bucureşti, pe 6 aprilie, şi continuă cu muzicieni ca: Mark Knopfler (Dire Straits), Anathema, Tarja Turunen, Avishai Cohen sau Divna, care vor fi prezenţi pe scenele din România.  

Concert Alexandru Andrieş la Teatrul Excelsior din Bucureşti

Luni, 3 decembrie 2012, de la ora 19:30, Alexandru Andrieş revine pe scena Teatrului Excelsior din Bucureşti. Pentru acest eveniment artistul a pregătit un setlist special ce cuprinde piese ale unor muzicieni ca Bob Dylan, Randy Newman, Paul Simon sau James Tayler.  
3 Dec 2012     ,

Concert Nicu Alifantis la Teatrul Excelsior din Bucureşti

În serile de 26, 27 şi 28 martie, de la ora 20:00, Nicu Alifantis va susţine un concert la Teatrul Excelsior din Bucureşti.  
26 Mar - 28 Mar 2012     ,

Concertele lunii februarie 2012


Februarie este luna ce stă şi anul acesta sub semnul romantismului. dIRECŢIA 5 pornesc într-un mini-turneu în Bucureşti, Timişoara şi Sibiu de Valentine’s Day, ocazie cu care SNAP! va concerta în The Silver Church, în timp ce Holograf şi Iris vor concerta în Capitală de Dragobete.... 

Concert Ducu Bertzi la Teatrul Excelsior din Bucureşti

Luni, 20 februarie 2012, ora 20:00, Ducu Bertzi va susţine un concert la Teatrul Excelsior din Bucureşti dedicat zilei de Dragobete.  
20 Feb 2012     ,

Concertele lunii decembrie 2011


În decembrie traista Moşului e plină de concerte pentru melomanii cuminţi. Sălile de spectacol din Bucureşti şi din ţară vor fi gazdele unor spectacole extraordinare.  

Concert Alexandru Andrieş la Teatrul Excelsior din Bucureşti

Luni, 5 decembrie 2011, începând cu ora 19:30, Alexandru Andrieş te aşteaptă să petreci „cea mai frumoasă zi” la Teatrul Excelsior din Bucureşti. Cu această ocazie binecunoscutul artist îşi va lansa cel mai recent material discografic „Incorekt„.  
5 Dec 2011     ,


Social Media

iConcert.ro