Acest eveniment a avut loc in data de 29 Mar 2015.
Vezi alte evenimente cu , , , , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Duminică, 29 martie 2015, de la ora 19:30, Alex Velea şi Antonia vor susţine un concert în premieră la Sala Palatului din Bucureşti. Show-ul „Defectul tău sunt eu” este regizat de Iulian Moga şi se anunţă unul exploziv, cu invitaţi de prestigiu, ca Smiley, Connect-R, Cabron, Puya, Don Baxter şi Tudor Sişu.

„Vă aştept împreună cu Antonia la cel mai mare concert al meu de până acum. Mare însemnând exploziv! Ne pregătim intens pentru un show perfect, cum nu a mai văzut Sala Palatului. Sunt fericit să împart şi scena cu Antonia, iar entuziasmul cu care fanii au primit acest show ne dă şi mai multă energie! Fratziwearii Smiley, Cabron, Puya, Baxter şi Sişu vor condimenta show-ul, dar cel mai mult contăm pe voi, fanii noştri, care veţi fi parte din cel mai tare concert al acestei primăveri!” a declarat Alex Velea despre concertul de la Sala Palatului.

Bilete Alex Velea & Antonia la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul „Defectul tău sunt eu” susţinut de Alex Velea şi Antonia la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 29 martie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Categoria VIP 250 lei cumpără bilete
Categoria I 200 lei  cumpără bilete
Categoria II 150 lei  cumpără bilete
Categoria III 100 lei  cumpără bilete
Categoria IV 65 lei  cumpără bilete
Categoria V 50 lei  cumpără bilete

Biletele VIP includ loc la categoria VIP şi o sesiune meet & greet cu Alex Velea şi Antonia, care va avea loc la finalul concertului. Posesorii biletelor VIP vor avea acces backstage, într-o zonă exclusivă, vor face fotografii şi vor primi autografe de la Antonia şi Alex Velea.