Vineri, 26 mai 2023, de la ora 19:30, Alessandro Safina susține un concert alături de o orchestră simfonică la Sala Palatului din București.

După o pauză de câțiva ani de la ultimul spectacol suținut în România, Alessandro Safina revine în țara noastră cu un concert simfonic unde va interpreta atât hiturile sale, cât și cele mai noi compoziții din reporterioul său. Aceasta va fi prima reprezentație artistică de după pandemie pe care tenorul de origine italiană o va susține în România și de aceea promite să ofere un show unic de neuitat pentru toți fanii săi.

Alessandro Safina a fost interesat de muzică încă din copilărie, iar la vârsta de 17 ani, a intrat la Conservatorul din Florența și câțiva ani mai târziu a devenit solist de musical în cele mai mari teatre din Europa. Originar din Italia, artistul a cunoscut succesul la începutul anului 2000, când a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, pop-opera. Alessandro Safina a devenit cunoscut în România datorită apariției în producția braziliană „Clona” și a single-ului „Luna”, inclus pe coloana sonoră a serialului.

De-a lungul carierei, Safina a colaborat cu nume celebre din industria muzicală internațională, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras şi Mario Frangoulis. Mai mult, tenorul a cântat pe scenele din România alături de artiști precum: Loredana, Zsuzsana Cerveni și Irina Baianț și a urcat pe scenă alături de Andrea Bocelli, în calitate de invitat în unul din turneele sale.  „Luna”, „Regresa a Mi”, „Incanto” şi „La Sete di Vivere” sunt printre cele mai cunoscute piese ale tenorului italian.

Bilete Alessandro Safina de la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Alessandro Safina de la Sala Palatului din București, de pe 26 mai 2023, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la următoarele categorii de preţ:

Categorie Golden VIP, 299 lei
Categoria VIP, 259 lei
Categoria I, 199 lei
Categoria II, 149 lei
Categoria III, 99 lei

Concertul Alessandro Safina de la Sala Palatului din București este organizat de Spectaculis.