Acest eveniment a avut loc in data de 6 Jun 2011.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .


Evenimentul a fost reprogramat pentru luna iunie 2011! Află motivele!

Vineri, 13 mai 2011, Luni, 6 iunie 2011, Al Di Meola va concerta pe scena Filarmonicii “Banatul” din Timişoara. Concertul face parte din turneul de promovare al albumului ”Pursuit of Radical Rhapsody” şi este organizat de echipa de voluntari a festivalului Plai.

Al Di Meola
este unul dintre cei mai influenţi chitarişti ai lumii. Îndrăgostit de jazz fusion experimental, Al Di Meola a devenit rapid unul dintre reprezentanţii de seamă ai genului cucerind publicul şi criticii cu entuziasmul şi talentul său.

De-a lungul celor peste 30 de ani de carieră, Al Di Meola a colaborat cu artişti ca Chick Corea, Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder sau Jean Luc Ponty. Revista Guitar Player Magazine l‐a clasat de patru ori pe primul loc în topul celor mai buni chitarişti de jazz ai tuturor timpurilor.

Aceasta nu este prima vizită la Timişoara a lui Al Di Meola, el fiind unul dintre primii invitaţi ai Festivalului Plai în 2006. Despre această experienţă acesta declarând: “Am avut parte de o primire frumoasă, publicul a fost foarte cald, spectacolul foarte bine planificat. Vibraţiile au fost extrordinare. Organizatorii PLAI sunt oameni pe care îi considerăm prieteni în acest moment…

Informaţii bilete

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro la următoarele categorii de preţ:

Cat. 1: 220 lei
Cat. 2: 170 lei
Cat. 3: 140 lei
Cat. 4: 100 lei

Cumpara bilet

Concertul de pe 13 mai 2011 va fi cel de al doilea pe care artistul american îl va susţine alături de New World Sinfonia în România anul acesta. Bucureştenii se vor putea bucura de muzica artiştilor pe 21 aprilie 2011, în cadrul unui eveniment organizat de Events.