Acest eveniment a avut loc in data de 12 Sep 2010.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, sâmbătă şi duminică, 10, 11 şi 12 septembrie 2010, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara are loc „Festivalul Plai 2010„.

Vedetele scenei de muzica lumii care şi‐au confirmat deja participarea la ediția din acest an a Festivalului sunt celebrul percuționist indian de jazz/world music – Trilok Gurtu şi cel mai apreciat tânăr muzician de jazz din Austria – Christoph Pepe Auer, care va veni la Plai împreună cu Manu Delago şi Ara Dinkjian, membru fondator al trupei de jazz Night Ark.

Plai 2010 vine cu o mare surpriză fadista care „desenează lacrimi în orice limbă”, solista Misia. Aceasta este considerată una dintre cele mai bune voci ale fado‐ului din istorie, o demnă urmaşă a Amaliei Rodriguez. Un pionier, un spirit liber – Mísia este mai mult decât o simplă interpretă. Mísia este cea care duce tradiția portugheză mai departe, este o adevărată ambasadoare a muzicii recunoscută în întreaga lume, mărturie în acest sens stând toate ordinele, distincțiile, medaliile şi premiile pe care le‐a cucerit.

Program:

Vineri, 10 septembrie:
20:45 – Christoph Pepe Auer Group
22:00 – Trilok Gurtu

Sâmbătă, 11 septembrie:
15:00 – Atelier Christoph Pepe Auer Group
16:00 – Trilok Gurtu
20:20 – Ara Dinkjian
22:00 – Misia

Duminică, 12 septembrie:
13:00 – Misia
15:00 – Atelier Christoph Pepe Auer Group

Bilete:

Pret unui bilete la Festivalul Plai 2010:

Preţul biletelor până în data de 20 august este de:
– 10 Septembrie 30 RON
– 11 Septembrie 35 RON
– Abonament pentru toate cele 3 zile este de 60 RON.

După data de 20 august, preţul biletelor (inclusiv cele achiziţionate la poartă) va fi de:
40 lei pentru ziua de vineri, 10 septembrie
45 lei pentru ziua de sâmbătă, 11 septembrie
Preţul unui abonament achiziţionat după 20 august este de 75 de lei.

Duminică, 12 septembrie 2010, accesul la Festivalul Plai va fi gratuit, pe baza abonamentului sau a unui bilet pentru ziua de vineri sau sâmbătă.

Biletele se pot procura de pe site-ul www.myticket.ro sau magazinele Diverta.

Reguli:

– Cumpărarea abonamentului sau a biletului de intrare îţi dă dreptul de a participa la Festivalul Plai in zilele inscrise pe bilet. Prin participarea la acest eveniment accepti regulamentul intern şi eşti de acord cu demersul organizatorilor de a controla respectarea acestuia.
– Copiii sub 12 ani, cu însoţitor, beneficiază de acces gratuit.
– Este permisă participarea la festivalul Plai cu animale de companie conform prevederilor legale.
– Pentru evitarea oricăror neplăceri, te rugăm să-ţi procuri biletul sau abonamentul numai de la distribuitorii autorizaţi. Abonamentele şi biletele conţin elemente de siguranţă şi vor fi controlate la intrarea pe teritoriul Festivalului Plai. Falsificarea biletelor, abonamentelor sau brăţărilor constituie infracţiune. Împotriva persoanelor care vor comite infracţiunea de fals, uz de fals, înşelăciune sau alte fapte sau acte în acest scop, organizatorii vor depune plângere penală.
– Abonamentul este valabil începând cu 10 septembrie 2010, ora 17:00, până în 12 septembrie 2010, ora 20:00. Biletul de vineri 10 septembrie 2010 este valabil în intervalul orar 17:00 – 02:00, biletul de sâmbătă 11 septembrie 2010 este valabil în intervalul 12:00 – 02:00 iar biletul de duminică este valabil în intervalul 12:00 – 20:00. La intrare biletele vor fi preschimbate în brăţări pe care trebuie să le porţi dacă te afli pe teritoriul festivalului. Brăţările vor fi controlate atât la intrare, cât şi la ieşire, precum şi pe întreg teritoriul festivalului. Brăţările pierdute sau deteriorate nu pot fi înlocuite. BRĂŢĂRILE DETERIORATE SAU DISTRUSE NU SUNT VALABILE! Brăţările vor fi purtate obligatoriu şi exclusiv pe mână.
– Introducerea de sticle sau a altor obiecte contondente este INTERZISĂ!
– Introducerea si detinerea subtanţelor stupefiante este STRICT INTERZISĂ!
– Organizatorii îşi rezervă dreptul de a verifica şi reţine obiectele ce contravin regulilor festivalului.
– Te rugăm să ai grijă de natură! Depoziteaza deşeurile doar în locurile marcate în acest sens.
– Te rugăm să fii responsabil faţă de locaţia PLAI: Muzeul Satului Bănăţean. Clădirile din interior fac parte din Patrimoniul Naţional iar pierderea survenită unei deteriorări este mult mai mare decât pierderea materială în sine.
– Organizatorii nu sunt responsabili pentru bunurile participanţilor ori pentru eventuale pagube produse.
– Pe durata evenimentului se vor realiza înregistrări audio şi video. Persoanele care apar pe înregistrările realizate nu pot avea nici o pretenţie faţă de organizatori, producători sau utilizatori.
– Pe toată durata evenimentului înregistrările audio şi video pot fi realizate numai cu acordul in scris al organizatorilor. Fotografierea este permisă pe tot teritoriul Muzeului Satului Banatean. In timpul concertelor este permisa doar fotografierea fara blitz.
– Evenimentul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice.
– Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica programul.

Cu Masina