Acest eveniment a avut loc in data de 19 Mar 2016.
Vezi alte evenimente cu , , , .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 19 martie 2016, de la ora 21:00, The Fresh prezintă Akua Naru, alături de trupa sa de suflet Digflo, la Arenele Romane din Bucureşti. În deschidere: Silent Strike şi Vlad Dobrescu. Iniţial concertul a fost anunţat la Terra Events Hall, dar ulterior a fost mutat la Arenele Romane.

Programul concertelor

21:00 – 22:30 – Vlad Dobrescu – DJ Set
22:30 – 23:30 – Silent Strike – Live
23:30 – 23:40 – Change Over
23:40 – Akua Naru Live

Acompaniată la chitară, tobe, clape, saxofon, flaut, bass şi turntable, reinventatoarea hip-hop-ului feminin pregăteşte cu graţie şi forţă creatoare un concert la fel de mersmerizant ca de fiecare dată. Pe 19 martie, Akua Naru propune un manifest liric ce fuzionează hip-hop, jazz, soul, blues şi R&B.

Akua Naru (Latanya Hinton) a descoperit arta rimelor în copilărie, demonstrând un talent de un lirism profund, transpus azi în spectacole muzicale extraordinare. Povestea ei începe în New Haven, USA, fiind relatată pe albumul de debut „The Journey Aflame”. Stabilită în Germania pentru a crea muzică, ea înregistrează cu grijă toate experienţele sale, fuzionând diverse genuri muzicale cu propriul său stil de hip-hop.

De la lansarea albumului ei de debut în 2011, Naru a reuşit într-un timp scurt, să devină un model pentru femeile din hip-hop. Ajuns numărul 1 în topurile radio din Statele Unite, single-ul „The World is listening”, produs cu ajutorul lui JR&pH 7, a fost cotat în top şi de diferite posturi de radio naționale din Franţa şi Germania.

După colaborări fructuoase cu Tony Allen, Lords Of The Underground, Patrice, Tete, Wax Tailor şi Ahmir „Questlove” Thompson din The Roots, Akua Naru produce în 2015 albumul „The Miner’s Canary”. Inspirat de persoanele de culoare din America şi nu numai, albumul cu titlu-metaforă anunţă un experiment social, în analogie cu practica minerilor de a aduce în mină un canar pentru a identifica o scurgere de gaze.

Bilete Akua Naru la Arenele Romane din Bucureşti

Biletele pentru concertul Akua Naru de la Arenele Romane din Bucureşti, de pe 19 martie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la preţul de 45 lei. Toate biletele achiziţionate sunt valabile în seara evenimentului, indiferent de locaţia menţionată pe acestea.

Categorie Preţ
Acces general 45 lei cumpără bilete

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis!

Concert Akua Naru la Arenele Romane din Bucureşti este organizat de The Fresh.