Marți, 14 noiembrie 2023, de la ora 19:00, Adrian Enache susține concertul „Adrian, din inimă Enache! E-o nebunie!” la Sala Palatului din București.

„Adrian, din inimă Enache! E-o nebunie!” este un show plin de adrenalină, în care Adrian Enache interpretează, în manieră pop-rock, piese naționale și internaționale, acompaniat live de trupa condusă de Dan Dimitriu și baletul High Class. Acestora li se vor alătura invitata specială Dida Drăgan, trei mari voci feminine: Theo Rose, Alexandra Ungureanu și Bella Santiago, trupa Krypton și corul de copii condus de Cristina Manoliu.

Adrian Enache este un cântăreț și show-man român, născut în 1966 în Galați. În perioada studenției, artistul a făcut parte din două trupe rock din Galați: 6200 și Phoebus. Alături de cea din urmă a câștigat nenumărate premii la diverse festivaluri din țară în acea perioadă. Puțin mai târziu, primește oferta de a deveni solistul vocal al trupei Compact, dar refuză.

Debutul său muzical are loc la Festivalul Mamaia din 1989, însă este descalificat pentru că stilul său nu se conforma cu rigorile regimului comunist. Un an mai târziu participă din nou la Festivalul Mamaia și obține locul al II-lea, după Laura Stoica. Atrage atenția televiziunii cu single-ul său „Moartea mea e dragostea”, care devine devine hit. În 1995 devine prezentator al emisiunii „Tip Top Minitop”, iar în 1996 reprezintă România la Festivalul Internaţional de Muzică „Cerbul de Aur” de la Braşov și își lansează primul album. În 2002 debutează ca actor, cu rolul principal în musicalul „Nota 0 la purtare”. De-a lungul carierei sale, a lansat 4 albume: „E o nebunie” (1996), „Nebun după Fe.Me.I” (1999), „My favourite songs” (2001) și „O singură noapte” (2002). În 2014, are loc primul turneu în Statele Unite ale Americii pentru Adrian Enache, împreună cu alți câțiva artiști din România.

Spectacolul lui Adrian Enache, „O singură noapte Adrian din inimă Enache” de anul trecut de la Sala Palatului a fost sold out. Dintre cele mai apreciate momente din timpul concertului a făcut parte și revenirea pe scenă a trio-ului Enache-Iordăchioae-Temișan, foarte popular în anii ’90.

Bilete Adrian Enache la Sala Palatului din București

Biletele pentru concertul Adrian Enache din 14 noiembrie 2023 de la Sala Palatului din București pot fi achiziționate din rețeaua iaBilet și online pe iaBilet.ro, la următoarele categorii de preț:

  • Categoria – VIP 150 lei
  • Categoria 1 – 135 lei
  • Categoria 2 – 110 lei
  • Categoria 3 – 85 lei
  • Categoria 4 – 60 lei

La prețul biletelor se poate adăuga comisionul de emitere bilet al agenției de ticketing.

Nu este permis accesul în sala de spectacole cu: sticle, mâncare sau băuturi de orice fel; artificii, arme, obiecte periculoase; obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser); aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale; aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale. Accesul în sala de spectacole NU va mai fi permis după începerea evenimentului.

Concertul Adrian Enache de la Sala Palatului din București este organizat de Tandem Production.