Acest eveniment a avut loc in data de 8 May 2011.
Vezi alte evenimente cu , .
Vezi alte evenimente la .

Duminică, 8 mai 2011, în Piaţa Constituţie din Bucureşti are loc „Classical Meets Jazz„. Organizat de Fundaţia Bright Light şi BCR, evenimentul îi are în prim-plan pe Nigel Kennedy şi Damian Drăghici şi se va desfăşura cu ocazia Zilei Europei.

La doar câteva luni după succesul „Jazz in the city„, unde pe scena Sălii Palatului, Damian Drăghici a urcat alături de artişti de renume ca Diane Schuur şi Eddie Daniels, şi la 2 ani de la finele proiectului Damian & Brothers, marele artist revine cu un nou spectacol eveniment. „Classical Meets Jazz” este o îmbinarea aparte de jazz şi muzică clasică cum doar doi mari artişti ca Nigel Kennedy şi Damian Drăghici pot oferi.

Recunoscut ca unul dintre cei mai importanţi violonişti ai lumii, Nigel Kennedy a fost premiat în 1997 în cadrul BRIT Awards pentru „Contribuţia extraordinară adusă muzicii britanice”. Împătimit al genului Klezmer (adaptare a muzicii populare est-europene), se va alătura în premieră la Bucureşti unui spectacol care îmbină muzica clasică, jazz-ul şi muzica românească autentică.

Informaţii bilete

Preţul unui bilet pentru „Classical Meets Jazz„, în funcţie de distanţa faţă de scenă este de:

– Categoria VIP: 240 lei
– Categoria I: 190 lei
– Categoria II: 160 lei
– Categoria III: 120 lei
– Categoria IV: 80 lei

Cumpara bilet

Biletele pot fi achizionate online pe eventim.ro şi prin reţeaua Eventim.

Classical Meets Jazz” are loc cu ocazia Zilei Europei, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti la 10 ani de la „Damian’s Fire” care a strâns peste 70.000 de persoane în spaţiul din faţa Palatului Parlamentului.