Acest eveniment a avut loc in data de 1 May 2012.
Vezi alte evenimente la din .

Marţi, 1 mai 2012, începând cu ora 20:00, la Sala Palatului din Bucureşti va avea loc un spectacol extraordinar al Circului Naţional Chinezesc, o premieră pentru România.

12 ani de tradiţie

Membrii Circului Naţional Chinezesc sunt cunoscuţi pentru abilităţile lor de gimnaşti. Artişti renumiţi, personalităţi din operă, actori faimoşi sunt ingredientele unui spectacol grandios, original şi inconfundabil. Recuzita nu face apel la clovni şi animale, accentul punându-se pe gimnastică şi echilibristică ce demonstrează comuniunea completă dintre trup şi spirit.

Cu o tradiţie de peste 12 ani, Circul Naţional Chinezesc a cucerit milioane de spectatori, fiind răsplătiţi cu aplauze la scenă deschisă şi numeroase elogii din partea criticilor. Iată că în acest an producătorul Raoul Schoregge şi Christian Rätscher Veranstaltungsmanagement aduc spectacolul şi la Bucureşti, în prima zi a lunii mai.

Bilete Circul Naţional Chinezesc

Cei care doresc să participe la spectacolul susţinut de Circul Naţional Chinezesc din Capitală, pot achiziţiona biletele din reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro.

Categoria VIP: 300 lei
Categoria I: 250 lei
Categoria II: 200 lei
Categoria III: 150 lei
Categoria IV: 100 lei

Cumpara bilet