Concertul trupei Scorpions de la Bucureşti nu va fi deschis doar de Trooper ci şi de Christian Becker & Avenue, anunţă Project Events.

După ce în urmă cu câteva zile a fost anunţată prima trupă din deschiderea concertului Scorpions de la Bucureşti, astăzi organizatorii au comunicat şi numele celeilalte trupe romanesti ce va concerta pe 9 iunie 2011 la Zone Arena. Este vorba de Christian Becker & Avenue. Deşi nu sunt de mult timp în acestă formulă ei au reuşit să se facă cunoscuţi pe scenele cluburilor din Capitală.

Avenue este un proiect nou, înfiinţat de trei instrumentişti de excepţie, din fosta trupa Asha: Ştefan Orfescu (chitară), Marius Mirea (bas) şi Ionuţ Serbana (tobe). Acestora li s-au alăturat alte nume cunoscute ale muzicii româneşti: Cristi Nistor (voce), Andrei Vasilache (clape), Oana Puscatu (backing vocals). Trupa colaborează de ceva vreme cu Christian Becker, alături de care o parte din membrii trupei Avenue au concertat în cadrul Berliner Reichstag în 2006.

Informaţii bilete

Preţurile biletelor Scorpions în funcţie de categorie sunt de:

Tribuna – 350 lei
Golden Circle – 265 lei (în faţa scenei)
Gazon A – 190 lei
Gazon B – 128 lei

Cumpara bilet

Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare în toată reţeaua biletoo.ro. Biletele se vor putea găsi pe www.biletoo.ro, la casieria Sălii Palatului, Librăriile Adevărul din Bucureşti şi din toată ţara, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria -€“ Midola Music, Muzica Store, Palatul Naţional al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de lângă McDonald’€™s) şi la staţia de metrou Unirii 1. Tichetele pot fi cumpărate şi online de pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.biletfan.ro şi www.ticketpoint.ro

Evenimentul de la Zone Arena se anunţă a fi un regal pentru fanii muzicii rock. Trooper şi Christian Becker & Avenue vor încălzi publicul prezent în Capitală pentru concertul giganţilor muzicii rock. Scorpions va concerta pentru ultima oră în faţa fanilor români pe 9 iunie 2011, ei aflându-se în ultimul turneu din carieră.

Foto: www.ashatrupa.ro (Robert Ghement)