Acest eveniment a avut loc in data de 12 Oct 2012.
Vezi alte evenimente cu , , .
Vezi alte evenimente la din .

Vineri, 12 octombrie 2012, de la ora 22:00, Control Club din Bucureşti prezinta LIVE-ul trupei  Chew Lips. Invitaţi: Hot Casandra, JG Wilkes (Optimo) şi Bogman.

Chew Lips au fost descrişi iniţial ca fiind o formaţie electro-pop dar la aproape 3 ani de la de la lansarea primului album, „Unicorn”, au fost trecuţi apoi prin hibridul dance-pop şi, mai recent, câteva publicaţii le-au remarcat noua direcţie ca fiind „un disco-pop calculat, senzual şi în acelaşi timp glacial”.

Sunetul Chew Lips este compus de solista Tigs, multi-instrumentalist-ul James Watkins şi, în concerte, baterista Aicha Djidjelli. Trupa a concertat anul trecut pe scena Summer Well de la Buftea.

Unul dintre cele mai eclectice duo-uri de pe scena britanică, fondatorii seriei de party-uri ce a dat începând cu anul 1997 şi conceptul unui întreg club din Glasgow, Optimo (JG Wilkes) au o abordare prin care „orice gen de muzică poate fi explorat în DJ set-uri, la locul şi momentul potrivit”.

Hot Casandra este numele de scenă al compozitorului şi producătorului bucureştean Paul Ballo. A fost toboşar pentru formaţiile Go To Berlin, The Amsterdams şi Kumm, alegând apoi să se concentreze pe propriul său proiect.

Preţul unui bilet de intrare este de 30 lei.