Acest eveniment a avut loc in data de 27 Sep 2014.
Vezi alte evenimente cu .
Vezi alte evenimente la din .

Sâmbătă, 27 septembrie 2014, Carlos Mencia vine pentru prima dată în România, la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul face parte din Bucharest Comedy Week, primul festival de comedie organizat în Capitală.

CONCURS: Câştigă o invitaţie la show-ul Carlos Mencia

Completează formularul de mai jos până vineri, 26 septembrie 2014, ora 12:00, şi poţi câştiga o invitaţie valabilă pentru două persoane. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat prin SMS/telefon şi e-mail. Mult succes!


Concursul s-a terminat. Câştigătorul este Georgescu Florina-Otilia. Felicitări!


Carlos Mencia este unul dintre cei mai apreciaţi actori de stand-up, fiind considerat un entertainer absolut, indiferent de locul în care se manifestă: pe scenă, într-un film, într-un interviu sau într-o reclamă. Şi-a început cariera susţinând scurte sesiuni de stand-up în clubul Laugh Factory, dar notorietatea sa a început să crească odată cu debutul în cadrul The Comedy Store, unde ajunsese să aibă spectacole în fiecare seară.

Carlos Mencia a fost desemnat „International Comedy Grand Champion”, în cadrul programului Buscando Estrellas, performanţă urmată de numeroase alte premii şi apariţii în show-uri celebre precum „In Living Color”, „The Arsenio Hall Show”, „Moesha”, „An Evening at the Imporv”, „Loco Slam” sau „Funny is Funny”.

Primul DVD solo intitulat „Carlos Mencia: Not For Easily Offended” a avut parte de un succes neaşteptat, fiind urmat de „Mind of Mencia”, în 2005, un show de televiziune produs de însuşi Mencia, alături de Robert Morton („Late Night with David Letterman”). Acesta s-a bucurat de o audienţă impresionantă, devenind cel mai urmărit program din istoria postului cu aproximativ 1,5 milioane de telespectatori.

Carlos Mencia nu a stat departe nici de marele ecran, având câteva roluri în comedii precum „The HeartBreak Kid” (2007), alături de Ben Stiller, sau „Our Family Wedding” (2010), în care a jucat împreună cu Forest Whitaker şi America Ferrera.

Bilete Carlos Mencia la Sala Palatului

Biletele pentru show-ul Carlos Mencia de la Sala Palatului din Bucureşti, de pe 27 septembrie 2014, pot fi achiziţionate de pe www.myticket.ro la următoarele preţuri, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categorie Preţ
Categoria I 195 lei  cumpără bilete
Categoria II 170 lei  cumpără bilete
Categoria III 145 lei  cumpără bilete
Categoria IV 115 lei  cumpără bilete
Categoria V 75 lei  cumpără bilete

Organizat de ArCuB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, în parteneriat cu Asociaţia Culturală Carousel, festivalul este inclus în seria de evenimente din cadrul proiectului aniversar Bucuresti – 555 de ani – o iniţiativă a Primăriei Municipiului Bucureşti.