Cea de-a patra ediţie a festivalului Summer Well se va desfăşura pe 9 şi 10 august 2014, la Buftea. Pe lângă trupe ca Placebo, Bastille sau The National pe Domeniul Ştirbey va ajunge şi Caravana Orange 4G, care le va da celor prezenţi oportunitatea să testeze o mulţime de tehnologii noi şi interesante.

Treasure hunt pe Domeniul Ştirbey

Aventurierii se vor putea bucura în cadrul festivalului de o căutare de comori în toată regula. Cu ajutorul tehnologia Beacon ei îşi vor putea activa toate cele şase badge-uri din cadrul jocului, utilizând aplicaţia Summer Well (disponibilă atât pentru iOS cât şi pentru Android) şi activându-şi funcţia Bluetooth a telefonului.

Festivalul ca o vacanţă este ocazia perfectă pentru crearea unor amintiri minunate. Pentru a nu uita nicio clipă petrecută la Summer Well, utilizatorii de smartphone pot strânge foarte uşor fotografiile pe care ei şi prietenii lor le fac împreună, într-un singur album privat. Aplicaţia care crează amintirile comune se numeşte Lifebox şi a câştigat premiul Best Product în cadrul Innovation Labs 2.0.

Domeniul Ştirbey şi Pasajul de la Universitate legate printr-un meci de fotbal

Pentru că vara aceasta s-a aflat sub semnul fotbalului, Summer Well te provoacă să demonstrezi cât de bun eşti la sportul cu balonul rotund. Adversarii însă nu vor fi aproape ci tocmai în Pasajul de la Universitate, din centrul Bucureştiului. Acest lucru este posibil datorită reţelei 4G şi tehnologiei Kinect folosite.

Dacă fotbalul nu este punctul tău forte, dar cântatul este, îţi poţi dovedi talentul în studioul de înregistrări din cortul Orange. Participanţii la activităţile din cadrul 4G discovery tour vor primi vouchere cu reduceri de 50 de euro pentru dispozitive 4G şi pot câştiga un smartphone prin tragere la sorţi. De asemenea, ei pot încerca în zona special amenajată cele mai noi smartphone-uri, servicii şi aplicaţii pentru care tehnologia 4G oferă o experienţă de utilizare mult îmbunătăţită.

Summer Well 2014 este unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale verii. Pe parcursul celor două zile de festival pe scena mare vor urca: Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Reptile Youth, Tom Odell, Prides şi Chlöe Howl.

În plus, pe cea de-a doua scenă cei prezenţi vor avea parte de un performance special marca a dandypunk, un artist care a colaborat cu divizia creativă de la Cirque du Soleil şi care promite un show special.

Abonamente Summer Well 2014

Abonamentele pentru Summer Well 2014 sunt disponibile online pe www.eventim.ro şi în reţeaua Eventim la preţul de 199 de lei.

Categorie Preţ normal
Acces general 199 lei cumpără abonamente