La exact un an de la petrecerea nebună de la Sala Polivalentă, gaşca Cadenza Vagabundos revine la Bucureşti pentru un show. Luciano şi trubadurii săi (Mendo, Ernesto Ferreyra şi Technasia) vor miza la Sala Polivalentă pe 17 noiembrie 2012 în cadrul unui nou eveniment marca The Mission.

Află mai multe detalii despre petrecerea Cadenza Vagabundos!
Vezi filmări de la petrecerea Cadenza Vagabundos din 2011!

După o vară în care au fost cap de afiş la cele mai mari petreceri din Ibiza, muzicienii „vagabonzi” revin pentru cea de-a cincea oară în România. Conceptul Cadenza Vagabundos a luat naştere chiar pe plajele fierbinţi ale Spaniei şi doar în câţiva ani a cucerit lumea întreagă.

Headliner-ul serii va fi cu siguranţă Luciano, DJ-ul chilian are un stil aparte şi nu conteneşte să îşi uimească publicul la fiecare prezenţă. Creatorul Cadenza Records a pornit de la a mixa la petrecerile prietenilor şi în aproape 20 de ani a ajuns unul dintre cei mai cunoscuţi DJ ai lumii.

Mendo are o carieră de peste 18 ani şi impresionează cu fiecare piesă nouă prin pasiunea şi talentul său. Membru de doi ani al echipei Cadenza, Mendo este cel „vinovat” pentru de descoperirea locaţiilor pentru reprezentaţiile sale live din toată lumea.

Latin groove şi minimalism nordic este stilul excentricului şi talentatului Ernesto Ferreyra. La 13 ani deja obţinea un post de DJ la radioul său local, trei ani mai târziu era considerat DJ cu acte în regulă. Acum este unul dintre producătorii şi DJ-ii cei mai apreciaţi ai generaţiei sale.

Technasia sau Charles Siegling vine la Bucureşti cu stilul său unic influenţat de artişti ca Yellow Magic Orchestra, Coli, Xymox, Einsturzende Neubaten sau Depeche Mode. Evenimentul va fi deschis de un DJ român, este vorba despre Posh.

Bilete Cadenza Vagabundos Bucureşti – 2012

Preţul unui bilet în avans este de 45 de lei, în seara show-ului acestea vor costa 60,  în timp ce biletele VIP costă 100 de lei (+40 722 399228). Biletele în avans pot fi achiziţionate online de pe www.bilete.ro cu livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul Romaniei şi e-Ticket pe plan internaţional şi în oficiile Poştei Române semnalizate “Aici Bilete.ro”. Direct în Bucureşti biletele pot fi cumpărate de la Studio Martin, French Bakery Lipscani, Music Box sau Metrou Unirii 1.