Celebra trupă olandeză BZN a fost aşteptată cu nerăbdare de fanii din Bucureşti care s-au grăbit să achiziţioneze bilete pentru concertul de pe 28 octombrie 2012. Astfel, pentru a se asigura că toţi fanii trupei îi vor putea vedea live pe idolii lor organizatorii au anunţat că trupa va mai susţine un concert la Sala Palatului, în aceeaşi zi, de la ora 16:00.

Află mai multe detalii despre concertele BZN!

Biletele pentru primul concert BZN de la Bucureşti au fost aproape sold-out cu mai bine de o lună înainte, organizatorii hotârând adăugarea unei noi reprezentaţii în aceeaşi zi. Biletele pentru concertul de la ora 16:00 sunt disponibile la aceleaşi preţuri ca şi pentru cel de la ora 20:00, preţuri ce variază între 50 şi 300 lei. Biletele pot fi achiziţionate din următoarele locaţii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Magazinele Flanco, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1, dar şi online de pe www.biletoo.ro, www.bilete.ro sau www.myticket.ro.

Blue Eyes, Blue Eyes„, „Dance Dance” şi „Mon Amour” sunt doar câteva dintre piesele cu care BZN şi-au cucerit milioanele de fanii din toată lumea. Cu o carieră de peste 40 de ani, trupa din Olanda a lansat peste 40 de albume care s-au vândut în milioane de exemplare la nivel mondial.

Concertele BZN de la Bucureşti sunt organizate de Project Events în colaborare cu European Event Service.