Celebrele trupe BZN şi Boney M vor urca pe acceaşi scenă pentru „a se întrece în hituri”, în cadrul primei ediţii a Bătăliei Hiturilor. Spectacolul va avea loc pe 4 decembrie 2016, la Sala Palatului din Bucureşti.

Evenimentul reuneşte două dintre cele mai cunoscute trupe, în faţa publicului românesc. Fiecare grup va oferi un concert de 60 de minute, iar în cele două ore de spectacol, fanii vor putea asculta LIVE cele mai iubite hit-uri semnate de BZN şi de Boney M.

„Se doreşte ca acest proiect să se desfăşoare anual, undeva spre iarna, ca să mai încălzim puţin atmosfera, în fiecare ediţie având invitate două nume celebre ale scenei muzicale internaţionale. Acum ca Anny se simte din ce în ce mai bine, este liniştită, cei de la BZN îşi doresc enorm să mai concerteze în România, ne-am gândit să inaugurăm alături de ei acest nou proiect”, a declarat Christian Raetscher, CEO German Quality Entertainment.

Înfiinţat în 1966, BZN este un grup olandez cu o carieră impresionantă şi cu o activitate concertistică ce se desfăşăoară şi în prezent. Cu peste 40 de albume de studio şi 86 de single-uri şi EP-uri lansate, trupa a avut un succes internaţional incredibil. „Dance, Dance”, „My Friend The Wind” şi „Blue Eyes” se numără printre cele mai cunoscute piese BZN. De-a lungul anilor, formaţia a înregistrat recorduri impresionante precum cei 22 de ani consecutivi în care a câştigat discuri de platină pentru materialele discografice.

Boney M este un alt grup celebru, adept al genului disco, care s-a fondat în anii ’70. În cei peste 40 de ani de activitate, trupa a lansat 9 albume de studio şi peste 100 de compilaţii şi de single-uri şi a vândut peste 200 de milioane de materiale peste tot in lume. „Daddy Cool”, „Rasputin” şi „Rivers of Babylon” sunt unele dintre cele mai cunoscute melodii cântate de Boney M.

Bilete concert BZN şi Boney M la Sala Palatului din Bucureşti

Biletele pentru concertul BZN şi Boney M de la Sala Palatului din Bucureşti, pe 5 decembrie 2016, pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţuri, în funcţie de perioada de achiziţionare.

Perioadă Preţ
Acces general – presale 99 lei cumpără bilete
Acces general 199 lei  cumpără bilete

Bătălia Hiturilor la Sala Palatului din Bucureşti este un eveniment organizat de German Quality Entertainment.