Bryan Adams, unul dintre cei mai renumiţi artişti din lume, va concerta la Cluj-Napoca, pe scena din BT Arena, luni, 11 noiembrie 2019. Publicul va putea asculta multe dintre hiturile starului canadian, dar şi piese de pe cel mai recent album, „Shine a Light”, lansat anul acesta.

„Shine a Light”, cel de-al paisprezecelea album lansat de Bryan Adams, conţine 12 piese şi îmbină genurile rock, pop şi R&B. Albumul cuprinde şi două colaborări inedite, cu Ed Sheeran la piesa „Shine a Light” şi Jennifer Lopez la piesa „That’s How Strong Our Love Is”. Artistul a mărturisit de altfel că visa de mult timp la o colaborare cu Jennifer Lopez.

Este pentru prima dată când Bryan Adams concertează la Cluj-Napoca şi a treia oară când vine în România, după concertele din 2000 şi 2008 de la Bucureşti care au strâns 20.000 de fani. În acelaşi timp, concertul are loc la numai 5 zile după ce artistul va împlini 60 de ani.

Câteva dintre piesele sale au apărut pe coloanele sonore ale unor filme celebre, precum „Robin Hood” („Everything I Do I Do It For You”), „Don Juan” („Have You Really Loved A Women”), „The Mirror Has Two Faces” („I Finnaly Found Someone” – duet cu Barbra Streisand), „Three Musketeers” (”All for Love”, împreună cu Rod Stewart şi Sting).

În cei peste 40 de ani de carieră Bryan Adams s-a bucurat de 20 de hituri în US TOP 10, a câştigat 20 de premii Juno din 56 de nominalizări, a fost nominalizat de 15 ori la premiile Grammy şi de 3 ori la Premiile Oscar. De asemenea, a primit şi câteva distincţii din partea statului canadian atât pentru contribuţia muzicală, cât şi pentru munca filantropică prin intermediul fundaţiei sale, care sprijină îmbunătăţirea educaţiei pentru oameni din întreaga lume.

Bilete concert Bryan Adams la BT Arena din Cluj-Napoca

Biletele pentru concertul Bryan Adams la BT Arena din Cluj-Napoca, de pe 11 noiembrie 2019, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, dar şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Categorie Preţ
Loja VIP 399 lei bilete
Acces General 199 lei bilete
Categoria 1 289 lei bilete
Categoria 2 249 lei bilete
Categoria 3 229 lei bilete
Categoria 4 129 lei bilete